2022. szeptember 28. Címlapra!


Feliratkozás a hírlevélre:

Budapest - Irisz Webcam

MagyarOnline.net Médiaajánlat

A MON célja online találkozási pont létrehozása a nyugati magyarok számára, helyi magyar vonatkozású információk, cikkek közlése, valamint a MON beszélgetőfórum fenntartása.

A MagyarOnline.net Fórum négyéves fennállása óta többezer, nyugati országban élő magyar napi találkozóhelyévé vált. A napi egyedi látogatók száma 6-7 ezer fő, a havi egyedi látogatók létszáma pedig meghaladja a 40 ezer főt, míg az oldalletöltések száma havonta 400-500 ezer között van. Látogatóink országok szerinti bontásban (csökkenő sorrendben - leggyakoribb tíz ország): USA, Németország, Kanada, Hollandia, Svájc, Magyarorszag, Ausztrália, Svédország, Nagy-Britannia, Olaszország.

Oldalunk statisztikája.

Legnépszerűbb rovatunk, a beszélgetőfórum, melynek tízezernél több tagja van, rendszeresen szerepelnek meghívott vendégek, mint például a DunaTV elnöke, vagy pedig Dr. Grétsy László, az ismert magyarországi nyelvész, pályázatokat, sorsolásokat hirdetünk, a Magyar Világkapcsolat rovatunk az egyetlen nyugati magyar online szellemi műhely.


A havonta egy-két alkalommal jelentkező hírlevelünk majdnem 25.000 külföldön élő magyarhoz jut el, beszámol a MON legújabb híreiről, illetve honlapunkon/fórumunkban megjelenő cikkeket ajánl olvasásra, megvitatásra.

Ismertségünkre jó példa, hogy a fórumunkról szinte valamennyi nyugati és magyarországi média beszámolt, például a Népszabadság, DunaTV, Hungarian American Panoráma, Magyar Nemzet, Petőfi Rádió, stb. Rólunk, máshol.

Hirdetési lehetőségeink:

1. Hirdetés a MON Hírlevélben. A MON Hírlevél havonta egy-két alkalommal 25 ezer e-mail címre jut el, ez körülbelül 18 ezer nyugati magyar, és 7 ezer magyarorszagi címet jelent. A hírlevélben lehetőség van bemutatnia/ajánlani szolgáltatásait, honlapját. A hirdetés ára 14.900 HUF. Három alkalom megrendelése esetén a negyedik ingyenes.

2. Kedvezményes és kiemelt hirdetési lehetőség legolvasottabb/ legismertebb rovatunkban, a MON Fórum oldalain. Itt lehetőség van nagy (468X60 pixel), valamint kis (120X60 pixel) méretű banner megjelentetésére. Jelenleg ez az egyik legkedvezőbb áron leghatékonyabb hirdetési lehetőségünk - a bannereket váltakozva közöljük, és a fórum oldalain belül mindenhol láthatók. A nagy méretű hirdetés ára egy hónapra 15.900 HUF, a kis méretű esetén pedig 13.900 HUF. Lehetőség van kis és nagy méretű hirdetés egyidejű futtatására is. Öt hónapra történő megrendelés esetén a hatodik hónap ingyenes.

3. Banner hirdetés lehetséges a MON valamennyi oldalának tetején, alján (ez váltakozva a MON valamennyi oldalán megjelenik - beleértve a címlapot, és egyéb rovatokat is). A MON tetején futó hirdetés ára egy hónapra 28.000 HUF, az alján futó hirdetés ára 16.000 HUF.

4. Speciális banner hirdetés a MON Fórumban, valamennyi témakörön, témán belül 550X80 pixel méretű banner jelenik meg, exkluziv módon. A hirdetés ára 69.000 HUF/ hónap.

5. Banner hirdetés lehetséges a MON címlapjának, és valamennyi egyéb rovatának jobb oldalán is (kivéve a fórum esetén). Ez speciális hirdetési lehetőség, három hónapra 69.000 HUF.

6. Szervezeti ismertetők - csak Kárpát-medencén kivüli magyar vállalkozások részére. Részletes bemutatkozó cikk, melyet az adott ország alatti Szervezeti Ismertetők rovatunkban közlünk. A hirdetés ára: 55 Euro/ év.


Hosszútávú hirdetések esetén az ár egyedi megbeszélése lehetséges. Kérésre elkészítjük a bannereket, logókat is, ennek ára a feladat bonyolultságától függően 4.000 és 5.000 HUF között van.

Érdeklődés: szerkesztoseg@magyaronline.netKereshet név, földrajzi fogalom, foglalkozás, hobbi alapján!· A Határon Túli Magyarok Hivatalának köszöntője olvasóinkhoz - márc. 23
· Duna TV a MagyarOnline.net-ről - ápr. 03
· "...Ne hagyd elveszni...!"? - júl. 01
· Grétsy László és a "valóságos csodapalota" - ápr. 12
· Az EU és Magyarország csatlakozása - dec. 09
· Gesztus értékű felkérés - nov. 03
· Karácsony - egy szemszögből - dec. 16
· Magyarság, büszkeség, vér, nemzetiség - feb. 17
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó