2021. október 18. Címlapra!


Feliratkozás a hírlevélre:

Budapest - Irisz Webcam

Duna TV a MagyarOnline.net-ről
MagyarOnline.net
2002. április 03.
Egy héttel indulásunk után a Duna TV is bemutatta a MagyarOnline.net-et. A mai Híradóban az alábbiakban közölt ismertető hangzott el. Köszönjük valamennyi támogatónknak, segítőnknek, olvasónknak, hiszen ez közös eredményünk, büszkeségünk.
 

A világ magyarságának honlapja a világhálón

2002. április 3., szerda - 18:00

"Magyaronline.net" - ez lehet az új internetes kulcsszava a Kárpát-medencén kívül élő, idegenbe szakadt nemzettársaira kíváncsi magyarságnak Új-Zélandtól az Egyesült Államokig.

A hárommilliósra becsült közösség hírszolgáltatására szakosodó honlap ízléses kivitelben, átlátható szerkezettel ad hírt az egymástól távol eső földrészeken élő magyarság sorsáról. A virtuális képes újság első száma a többi között beszámol a montreáli Szent István Bálról, emellett interjút olvashatnak a Woody Allennel is forgató amerikai magyar színésznőről, sőt arra a titokra is fény derül, hogy mi az összefüggés az egyik csokoládémárkáról ismert lila tehén és Szabó Sándor, a Frankfurtban élő reklámgrafikus között.

A MagyarOnline.net Kárpát-medencén kívüli magyarság részére készült el, tehát az ő találkozási pontjuk kíván lenni, amely azt jelenti, hogy lehetőséget próbál adni a külföldi magyarság részére, hogy egymással információt cserélhessenek, hozhassanak meg, illetve újabb közösségeket hozzanak létre.Kapcsolódó linkek:

Duna Tv


Kereshet név, földrajzi fogalom, foglalkozás, hobbi alapján!· A Határon Túli Magyarok Hivatalának köszöntője olvasóinkhoz - márc. 23
· Duna TV a MagyarOnline.net-ről - ápr. 03
· "...Ne hagyd elveszni...!"? - júl. 01
· Grétsy László és a "valóságos csodapalota" - ápr. 12
· Az EU és Magyarország csatlakozása - dec. 09
· Gesztus értékű felkérés - nov. 03
· Karácsony - egy szemszögből - dec. 16
· Magyarság, büszkeség, vér, nemzetiség - feb. 17
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó