2013. június 19.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-05-31 01:56, nyanyabandi: - Szombaton elmentunk Princetonba,-bogarnezobe....Talan hallottatok a hirekbol hogy az egyetemvaros tele van repulo bogarakkal, hemzsegnek a fakon lognak a bokrokon, hevernek a foldon doglotten...kisujjnyi vastagsagu, fel kisujjnyi nagysagu, barna,-nem saska hanem mas a neve/elfelejtettem/,-minden 17 evben kel ki a foldbol, nagyjabol egy honapig el, petet rak a foldbe es elpusztul...ujabb 17-ev mulva meg tobb fog kikelni.Es csak ott! Keptelen vagyok felfogni miert azt a reszt szurtak ki maguknak,-ahogy az ember eleri a varost hallja a hangjukat,-furcsa nagyon hangos zizego hang,-nem tucsokszeru, valami mas de dobbenten hallgattuk, nem szerettem volna allando reszese lenni....amikor elhagytuk a varost azonnal megszunt,-kivul nincs....vajon miert? Rogzitettem a hangot es kepet a camcorderen.....Elotte bementunk ebedelni az amish-okhoz/utana lehet hogy etvagyam se lett volna/,-sult disznopecsenyes szendvicsre,-es vettunk neheny dolgot kozte egy chesecake-tortat jo dragan mert piszok jol nezett ki leontve a teteje cseresznyebefottel,-ehetetlenul rossz volt,-a belseje izetlen a teteje undoritoan szirupos,-soha tobbe....vendeg is jott, teveztem is ,-a gyerekem rankert igy csaladi nap volt.... -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006