2021. március 02.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-06-30 15:51, sussy: - 2003-10-16 20:50, andi_usa: - Ha a darált mák sokáig szabad levegőn van, automatikusan megkeseredik. A darálás közben azonnal porcukorral kell elkeverni. A darált mennyiség 2/3-a legyen a cukor, mert csak a darált mák lesz keserű. A citromlé és héj nagyon jó ötlet, friss íze lesz tőle. üdv sussy (nem nagyon fiatal háziasszony) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006