2021. február 26.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Kizárólag a
moderátorok és az adminisztrátorok
indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2003-12-04 20:43, rigojanos: - Slátur - Blood and liver puddings. Slátur is a traditional Icelandic food, prepared every year in the months of September and October when the slaughtering season is at its peak. There are two types of slátur: blóðmör (blood pudding) and lifrarpylsa (liver pudding). Blóðmör consists of sheep's blood, meal, suet and spices, mixed together and sewn up in sheep stomachs. Lifrapylsa is quite similar, the difference being that instead of blood minced lamb liver is used. The puddings are boiled for 3 hours and generally served with creamed potatoes or mashed swede turnips. Precooked slátur which only needs to be heated and can also be fried is available at all stores. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006