2021. április 21.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-04-18 15:45, optimista: - 2005-04-15 04:02, timeaCT: - Maradjunk csak annyiba, mikor ide koltozott az alvarosbol kb 3-4 evvel ezelott mivel masfel utcaval tole lakom gondoltam, hogy megprobalom, hat valoszinu, hogy rossz estet fogtam ki mert nem a legjobban sikerult ,de mindenkinek lehet egy rossz napja, NEMDE? vagy 3 honap mulva ujra probaltam az meg rosszabbul sikerult de mint mondtam, ez 3-4 eve volt, talan azota a minoseg magjavult de pld az uborka salata az jo, talan az egyetlen ami ( JOBB MINT AZ EN TIMEAM CSINALJA, de jobb ha az o velemenyet a Caterinarol nem is kerdezzuk ) En csak azt irtam, hogy VAN !!!Lehet, van aki szereti, mindenkinek elni kell hagyjuk ot is !Egyebkent az uj MOCCA is nagyon gyengus a regi aranylag jo volt, Valamikor itt volt 14 magyar etterem es barkit elvihettel pld a MRS Terhes-hez kituno koszt, kiszolgalas,es nagystilusu restaurant volt NA ES HORVATH ELEMER CIGANY ZENEKARA, aki kesobb az Emkeben jatszott evekig a second avenun. Ilyesmi ma mar nincs sehol sajna Paris-ban is csak egy nagyon gyengus magyar etterem van, valamikor ott is volt egy par nagymeno, Michelin egy csillagos magyar etterem. Egyebkent van egy osztrak etterem, new yorkban( Village) nagyon jo "WALLSE" es az etlapon van neha sok magyar kaja porkolt szekeli kaposzta (ahogy o hivja) paprika chiken, de nem olcso kb 75-90 dollar szemelyenkent bor nelkul. A masik a David Bouley etterme a "DANUBE" ott is neha vannak magyar etelek az etlapon de az egy mereg draga hely (100 dollar plusz szemelyenkent) es nehez bejutni! Latod a kajarol arrol tudok irni, beszelni (Az egyetlen tehetsegem)Mivel evek ota majdnem mindennap kint eszem keves jobb etterem van ahova nem toltam be az orromat. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006