2021. január 25.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-08-01 17:58, ubuge: - Közkívánatra: 2 vagy több (étvágytól s társaság nagyságától függően) egészséges padlizsán odaül sülni. Persze, akinek van parazsa, azon süsse, sokkal jobb lesz. Itt a betonkockában csak gázkályhára fussa.
Ha megsült (az ember megböki, s puha), meg is kell takarítani. Két variáns van: megvárni, míg kihűl, de ez szentségtörés: a padlizsánkrém langyosan a legjobb. Tehát: szárát kézbevenni, magunk mellé készíteni egy hidegvizes edényt, ebbe mártogatni hólyagossá égett ujjainkat, s közben az áldozatot megnyúzni:
Az eredményt aprítódeszkára fektetni, s fakéssel (jóna, lehet műanyag is, a fém nem jó) pépesíteni. Ezt mindenki maga ízlése szerint végezze, de jó, ha a rostok nem maradnak egyben:
Rá kell reszelni egy adag hagymát - közepes fejet a képen látható mennyiséghez:
sózni:
s annyi napraforgóolajat hozzáadni, amennyit felvesz, majd az egészet jól összekavarni:
Itt kimaradt a receptből a tojássárga, az egy plusz aromát ad neki. Naés a végeredmény:
Ma esti dilemmám: kaptam egy szép adag rókagombát, s még nem tudom, mi lészen belőle. De ötleteim már vannak. Ha minden jól megy, arról is lesznek technológiai képek. :D -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006