2021. január 26.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-11-11 15:32, tucipatch: - 2005-11-09 10:18, didergö: - Ebben a könyvben a puliszkahoz grizes lisztet is adnak. Ismeri ezt igy valaki? - Igen. En ismerem ezt a valtozatat. Olaszorszagban a puliszka kasa vagyis a "polenta" eleg surunk van az ettermek meujeben, mivel nemzeti kulonlegessegnek szamit, hus martasokkal, porkoltekkel. A dara lisztet azert teszik hozza, hogy jobban el lehessen keverni fozes kozben ami legalabb egy orig is eltarthat!!!. Az en ferjem Alto Adige-i szarmazasu vagyis Sud Tirol-i, neki a polenta minden nap jo lenne az asztalon, igyhat leegyszerusitette a fozesi idot. Kuktaba tesz 1 liter vizet es amikor fel forr belonti a fel kilo puliszka lisztet, s legabb 10 dkg dara lisztet sozzas utan lecsukja es 25 percig lassu tuzon fozi, semmi keveres nelkul. Aki szereti probalja ki, szemelyessen nem rajongok erte.... :( -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006