2019. december 13.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-12-26 16:51, poe: - bovi 2005-12-26 16:31 Nem Bovi, nem volt sok munka, mert kihasználtam a kész-és félkész dolgok nagy választékát. A zsemlegombóc a Pfanni cégtől tökéletes, egyesével kis zacskókba csomagolva, mindössze meg kell főzni, ami 10 perc. A kétféle mártás Maggi készítmény, kettőt kínáltak 1 árban és még egy szilikon habverőt ajándékba, hát nem lehetett otthagyni. A spárga üvegből került elő. Az almás vöröskáposzta fagyasztott termék, csak meg kellett melegíteni egy kanál kacsazsíron. A többi dolog is szinte készen volt. Csak a kacsát sütöttem magam, de azt is csak locsolgatni kellett a sütőben. A krumpligömbök előfőzöttek, 2 perc alatt szép pirosak lettek. Legtöbb munkám a szép tálalással volt, de azt meg élvezettel csináltam. A kevés munka azért fontos, hogy ne a konyhában töltsem az időt, hanem a vendégekkel, és ne fáradtan, borzasan, zsírosan :P Régebben nem így csináltam, szerettem mindent házilag előállítani, ki is maradtam az ünnep legszebb részéből. Mostanában már csak annyi időt töltök a konyhában, amennyit feltétlenül muszáj. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006