2019. december 07.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-12-21 10:06, Mary: - Most kerül egy kis idöm regélni a menümröl. :P Szóval szenteste lesz egy füstölt lazacból készült Terrine (fogalmam sincs, hogyan mondják ezt magyarul). Egy nappal korábban kell megcsinálni és a hütöben dekkol másnap estig, amikor is kiborítom a formából, szeletelem és kis mártással plussz kaporág díszítéssel mehet elöételnek. Utána sertésfilé lesz egybensülve, melléje mi, még nem egészen tudom. Azt hiszem, valamilyen krumpli. Karácsony elsö napjára húslevest szavazott a família, mivel azt szeretik a legjobban. Ezért egy nagyon kemény levest fözök :D, marha, pulykacomb és csirkeaprólékból+velös csontból. Lesz majd benne velögombóc. Ez praktikus leves 9 embernek, mert megfö magától, ha odakészítettem, nem kell babusgatni. Ugyanez érvényes a libára is, amelyet füszerezek és betolom a sütöbe, oszt néha megnézem, jól van-e és megkenegetem a börét, hogy barnuljon. Melléje pirosnak nevezett rózsaszín lencse lesz, Balsamico ecettel bolondítva, Wirsing (ez egy olyan zöld, káposzta és saláta keresztezödése zöldség) blansírozva, inkább dísznek. Körítés krumplipüré lesz, Steinpilz-cel (vargánya?) ízesítve. Persze, mártás is és néhány vékony karika narancs a tányéron (a szemnek is kell valami). Ha a vendégeim ezekután még élnek, akkor lesz eszpresszó, Panettone, vaníliás kifli, bejgli és mindenféle szárazsütemény. :D Karácsony másodnapján én megyek vendégségbe. :P Mivel a jó házasság kompromisszumokon (is) alapszik, lesz töltött káposzta is, füstölt oldalassal, meg konyocsa és sült kolbász paprikás zsírban. Gondolom, uzsonnára vagy vacsorára megeheti a ház ura (ill. aki annak képzeli magát). :D Gondolom, most érthetö a félméteres cetli. :P -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006