2021. január 21.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-12-21 14:35, Ibolya: - 2004-07-06 22:11, Mary: -
Férjem receptje: Végy egy tízliteres fazekat, töltsd majdnem tele vízzel (tele is lehet, amíg a kályháig elérsz, a plussz víz úgy is kilocsog). Öntsél bele egy fél doboz ételízesítöt. Két vagy három fej tömött salátát vágjál csíkokra és dobd bele (ami a földre hull, rúgd be az asztal alá, ott nem látszik). Töltsél böven ecetet bele és szórjál néhány cikk fokhagymát is a lébe. Ne vágjad apróra, ne préseld, fölösleges firlefranc. Egy hagymát is utánaereszthetsz, természetesen épen, söt paradicsomot is. A szalonnát, sajnos, fel kell apróra vágni, kiolvasztani és a levesbe önteni. Egyet-kettöt lobban és már kész is van a leves, kb. két hétre. Tejfölet tesz mindenki magának. Ha valakik felhördülnének, hogy a salátalevesbe nem jár hagyma, az próbálja ezt a páromnak megmagyarázni, én nem jártam sikerrel. A paradicsommal és néha a lében úszkáló gombákról nem is beszélve. És hogy minek 10 liter? Hát ez az ö titka. Szerencsére nincsen mosófazekam, mert akkor kibövítené a receptjét néhány fej salátával.
- :lol: :lol: :lol: A kacagástol fogom már a hasam. De grillezni azt tud, ugye? -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006