2021. január 25.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2008-03-01 12:18, perec: - 2008-03-01 10:22, beloka: - "Mit szólnátok egy göcseji répafőzelékhez, paradicsomosan?" - Háát, nem tudom. :D Gyerekkorom egyik nemszeretem étele volt a sárgarépafőzelék, így ma is előítélettel szemlélem szegényt, de meggyőzhető vagyok. :) Milyen a göcseji változata, azon kívül, hogy paradicsomos? Hogy új ismeretemet használjam is, a tegnapi zöldbabfőzelékbe egy ágacska csombort hajítottam. Nem rossz így sem, de még szokni kell. Tegnap pont olvastam egy rövidke tárcát egy másik témában, ami mostanában többször eszembe jutott. Szivem szerint szólt az írója, egy divatos szokás ellen: félméteres hozzávalói listák egy-egy ételhez, jó része különleges, egzotikus, és fele olyasmi, amiből legfeljebb egy-két kiskanállalal kell, viszont legalább két szupermarketet és egyéb boltot kell végigjárni, hogy nagyjából össze lehessen őket szedni. A megmaradt hozzávalókat aztán ide-oda rakosgatja az ember, és miután már semmire sem jók, kidobja. Én aztán igazán szeretek kísérletezni, de mindennek van határa! -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006