2021. január 22.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2009-09-27 11:02, bobe: - Fél kg. tehéntúró, egy juhtúró (ez esetleg el is maradhat, akkor is finom), 10 dkg. vaj, két hagyma, köménymag (nem őrölt, hanem egész) só, pirospaprika. A vajat érdemes kicsit hamarabb kivenni a hűtőből, mielőtt hozzáfognánk a körözött készítéséhez, mert ha fagyos, nehéz bánni vele. Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és apróra vágjuk. A túrót a vajjal jól összekeverjük, beletesszük a hagymát, a pirospaprikát, köménymagot - ezt jó bőven, és ízlés szerint a sót. Az egészet összekeverjük, és már kész is a vacsora. Tálalhatjuk úgy is, hogy zöldpaprikát kicsumázunk, félbevágjuk, és a körözöttel megtöltjük. Nagyon finom ízű, és mutatós. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006