2021. január 25.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2009-10-26 23:28, bobe: - 2009-10-26 15:23, Pompéry Berlin: Igen a csorbára jellemzö a savanyu íz, igaz régebben korpacibrevel savanyitottak. Azert kerdeztem rá mire is gondolsz mikor csorbáról irsz. En inkabb azt fözök, mint levest. A leveseket altalaban rántással süritik, mig a csorbakat nem. A mi kedvencunk a husgomboc csorba, abba még tejföl sem kell szerencsére, es en lestyant hasznalok tarkony helyett. Sokkal egeszsegesebbek a csorbak, mint a mi jo vastag leveseink. :) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006