2019. december 06.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-04-03 01:44, nyanyabandi: - Ma sutottem meg a vizenkullogot de csak baracklekvarral mert csak az volt itthon de igen jol sikerult jo lesz reggelikre.Vacsorara a Bobe tengereszetelet hogy milyen lett nem tudom mert meg a sutoben van de nagyon jo a szaga a ferjem aki szereti a hasat fog neki orulni. Nemregen a fogorvosnal varakoztam nezegettem a magazinokat es talaltam egy jonak tuno marokkoi etelt. A vegen azt irtak hogy ezt gyertyafeny mellett alacsony kavazoasztalkara teritve a foldon ulve erdemes enni vagyis ahogy az arabok. Mivel minden komediaban benne vagyok otthon mondtam a lanyomnak hogy kellene valami arab zene, neki is latott levenni a kompjuterbol, amire a etel meglett a cd is keszen allt. A nappaliban megteritettem az a kavezoasztalkat talaltam egy olyan arabosnak tuno voroses vaszovdarabot, 4 raffiaszeru tanyeralatetet, kozepere egy vorosrez arab korsoszeru valamit bele egy gyertyat, es sok pici lapos gyertyacskat az asztalra mindenfele, meghivtam a lanyom udvarlojat aki eppen benezett , es akinek modfelett tetszett az egesz. Feltettem a cd-t leoltottam a villanyt,csak a gyertyak vilagitottak, szolt a dobolo ritmusos jajgato arab zene, amikor belepett a ferjem csak allt es bamult.......... mint kesobb kiderult azt hitte nyertunk a lotton... Az etel nagyon jo volt az egesz cirkusz -komedia meg jobb volt, ugy ereztuk magunkat hogy marokkoban vagyunk. Ajanlom kiprobalasra, de a zene kell hozza, lehet kinai japan vacsorat is igy.Ja es torok kavat foztem utana. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006