2021. január 18.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-08-29 11:22, Kertészlány: - 2004-08-28 17:31, espa: - Kertészlány ide irom, mert nem akarok off lenni. Milyen a kenyértészta állaga? Mennyire kemény vagy puha, amikor dagasztod? És ugye kicsit (vagy nagyon) sűrűbb lesz, mit a bolti kenyér? A teszta olyan ,lesz, amilyenre gyurom, ha meg gyenge, akkor gyurok hozza lisztet,a fott krumpli miatt kicsit tobb kell, kellemesen puha szokott lenni sules utan. Kistepsibe labosba a sutobe vzet el ne felejtsd! Kicsit surubb,de mivel nem szeretem a felfujt bolti kenyeret, pont jo. Elsore nem lesz tokeletes, de probalkozz nyugodtan, keverhetsz bele magokat, en szoktam sult hagymat is, ha olyanom van. Ha akarsz lehet belole kiflit, zsomlet sutni, maffinsutoben szoktam a zsomlet. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006