2021. január 25.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-10-26 21:10, osyna: - Kaytee! Én még új vagyok a társaságban, de a konyhában talán nem kezdő és van egy jó ötletem is. Nálam mindig bevált. Ánizsos csirkemáj brokkolival Hozzávalók 6-8 személyre: 70-80 dkg csirkemáj, 1 kg brokkoli rózsáira szedve, 3-4 dl száraz tokaji, vagy más finom bor, 2 dl tejszín, só, bors, 2-3 mokkáskanál ánizs, 1/2 dl szójaszósz. Elkészítése: A brokkolit sós vízben majdnem puhára főzöd, ez 5-7 perc. A megtisztított, megmosott csirkemájat beleteszed a száraz fehérborba, amibe belejön még a bors és az ánizs, majd ebben puhára főzöd a májat. Ha kész, belekevered a tejszínt, kicsit megsózod és a lében hagyod kihülni. Veszel egy szép nagy kerek salátástálat, a szélére teszed körbe a brokkolikat, majd a közepére a csirkemájat és ráöntöd a levét. Díszítheted néhány vékony paradicsomgerezddel, vagy keménytojás-szeletekkel, de ha ezt nem teszed, akkor is tökéletes. Nagyon finom és megunhatatlan. Egész különleges lesz a máj ebben a boros, tejszínes lében. Sok sikert és jó szórakozást. Üdv/OSYNA -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006