2021. január 27.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-10-27 21:25, osyna: - Kaytee! Csinálhatod szerintem bármilyen más állatnak a májával. Csak akkor darabold fel kockákra. Én már csináltam pulykamájjal is, a libamájat azért erre sajnáltam. Tul.képpen libamájat is süthetnél, bár nem épp olcsó dolog. 1-2 órára áztasd be fokhagymás tejbe, majd vegyél 2 doboz libazsírt (alighanem ezen megakad a dolog), szóval azt felforrósítva, és beledobva a libamájat, majd pár perc múlva megforgatva a másik oldalára, cca. 2-25 perc alatt átsül. Tűvel szúrkálva kell megnézni, hogy folyik-e még belőle lé vagy sem. Sózni nem szabad, csak amikor már kész. Üdv. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006