2021. január 23.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2017-06-18 20:35, Tihi: - Bécsi szelet Mivel manapság borjúhúst nem lehet kapni marhabélszínböl lehet csinálni. A húst kiteszem egy félórára s hütőböl és utána 3-4 hosszú csikot vágok belöle, újjal laposra simogatom és kezdem a panírozást, liszt, 2 tojás, zsemlemorzsa (Prézli). A húst elöször lisztbe, majd tojásba hengergetem és végül a prézlibe. Ha tojás átszivarodik, prézlit rá. Nagy serpenyöt forrósitok, bele dúsan az avocado olajt és a húsdarabokat be a serpenyöbe jó két percre, fordítás és még 2-3 perc és kész. Tarhonyával és zöld saláttal tárolom. ps végeredményben saját magamnak írok (no meg a MONosoknak is) mert büszke vagyok arra, hogy 60 év után tudok magyarul írni, olvasni, beszélni és még gondolkodni is. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006