2013. június 19.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-04-06 05:10, nyanyabandi: - En New Jerseyben lakok,a lakasarak itt eleg magasak, 1 haloszobas lakas bere 800- dollartol kezdodik, nagyon jo helyen elerheti az 1300-at is, ebben altalaban benne van a futes es a meleg viz.Ha valaki hazat vesz 200.000-en alul nincs csak legfeljebb kutyaol, egy fel acre-s hazterulet maga legalabb 150, 200 ezer vagy meg ennel is tobb.Az ado a csillagos eg, en evi 4000 dollar adot fizetek es a hazunk noha 9 szobas de minden szoba kicsike, 260.000-et erhet, ezert a penzert pl.pennsylvaniaban dupla nagyot kaphatnel fele adoval.Az elelmiszerarak valtozoak, attol fugg az ember hol vasarol, de ha van eleg ideje es miota nem dolgozok van, tobbfele elmegyek, pl. voltam az uj Shop-Rite-ban ami eddig a legjobb aru bolt volt, most az osszeset atalakitottak oriasi csodaszep "elelmiszer orszagga" viszont felemeltewk az arakat, vagyis az atalakitas koltsegeit a vasarloval fizettetik meg,- pl.egy tucat tojas a legnagyobb meretu 2.69 cent, a hozzam kozel levo spanyol boltban ugyanez 1.49.A benzin ma 1.78 volt a normal gallonja, viszont az autobiztositas itt a legmagasabb az orszagban, mi a 2 kocsira hai 130-at fizetunk soha nem volt balesetunk, mas szabalysertes sem es megis.A ruhazkodas olcso meg a draga helyeken is megfizetheto, ide jarnak ki a New Yorkiak vasarolni. A husarak valtozoak, valahogy a disznohus a legolcsobb mostanaban, a comb 99 cent fontja, a karaj 1.99 a marhahus ara felfutott a pl. porkoltnek valo 3.00 dollar korul jar.De ahogy Andi is irta, itt is vannak dollaros boltok es oda is be szoktam nezni, elelmiszert ritkan latok de pl. csomagoloanyagot, aluminiumfoliat, eldobhato papirtanyert kepeslapot, ajandekcsomagolo papirt mindig ott veszek.Egeszeben az elet itt amerikaban meg mindig messze nem rossz, es lehet hogy a dollar europaban nem sokat er, en is tapasztaltam de itt orszagon belul meg mindig "foga" van, es ez a lenyeg, hiaba lengetik az europai unio zaszlajat itt messze jobb az elet, bar itt is hanyatlik meg mindig magasan europa felett van.Itt meg mindig van mit enni az atlagembernek, ruhaja lakasa is van.A havi fizetni valo viz gaz szemet villany telefon cable stb 600 dollar korul jar, elelmiszerre 400-at hetvegi kirandulgatasok vagy kinnt ebedelesekre szinten 4oo mert a belepok ha valahova megyunk egyre dragabbak, mar a tengerparti belepo is 5 dollar fejenkent.Ami itt nagyon draga az az ovoda, bolcsode, heti 250 dollar maganhaznal 150. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006