2021. január 17.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-04-22 23:47, nyanyabandi: - Tegyel bele minden leveledbe egy csekket es biztos lehetsz benne hogy tartos kapcsolat lesz kozottetek.De had mondjak en valamit neked, aki velem nem akarja holmi sertodesek miatt tartani a kapcsolatot azzal en sem ohajtom, nem futok olyan szeker utan aki nem vesz fol,-annyi onerzetem otthon is volt.Es nem eroltetem, -ismerem ezt a problemat, az egesz csaladbol csak a noveremmel tartom a csaladi viszonyt o az egyetlen aki kitartana mellettem akarmikor es megosztana velem az utolso falat kenyeret is.........de mar jott ide uzenet hogy az egyik unokahugom akit 25 eve nem is lattam sosem probaltak felvenni a kapcsolatot sot eljovetelunkkor kavartak is "valamit"- a mult evben eszebe jutott hogy van amerikaban egy nagynenije es hogy az o lanya angolt akar itt tanulni.Ritkan szoktam kertelni, most sem kivantam,- azota sem hallottam roluk.Nekem csak a noverem hianyzik akit nagyon szeretek a tobbi nem. Eroltetett rokoni szeretetbol nem kerek, jol megvagyok nelkule. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006