2021. január 26.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-04-17 10:41, GTL2: - 2005-04-15 11:27, bobe: Teljesen egyetértek, és én is csak szégyenletesnek tudom ezt a magatartást nevezni. Ez alapvető intelligencia kérdése is, és az unintelligens ember nem is képes disztingválni. Sajnos, a mai gazdaság hozza azt, hogy a fiatalokat kell előtérbe helyezni a kisebb bérköltség érdekében, még akkor is ha olyan sötét, mint hat másik. Na ettől viszont az ifjú titán azt képzeli, hogy tényleg ő a fény az éjszakában, pedig dehogy. Ez a fény pedig mindenajta viselkedési normák alól mentesiti őt, legalábbis ezt hiszi, tehát az öregnek, a nem magyar magyarnak pusztulnia kell, mert elveszi az ő életterét... Na ki az iki ezt Európaszerte be is akarta bizonyítani? Az miért tudott hatalomrakerülni? Mi a hasonló az akkor és mostban? Csupán az a tény, hogy családfenntartókat rúgnak ki, és az ő helyükre teszik őket, nem jelenti azt, hogy ez azért történt, mert az idősebb nem tudja ellátni azt a feladatot. Néha a belem fordul ki, mikor látok a TV-ben nyilatkozni ilyen embereket. Hangsúlyozom, TISZTELET a kivételnek, annak, aki megküzd, megharcol és tanul hosszú éveken keresztül, hogy kellő felkészültséggel el tudjon látni komoly beosztásokat. Az én gyermekeim is ebben a helyzetben vannak, az idősebb most szerezte a második diplomáját, és vállalkozik, nem véve el senkitől a zsíros állást, a másik Németországban végez idén az egyetemen és dolgozik mellette. A ti emberetek az nem ilyen volt, az tuti. "ifjú titán" = esetleg ti talán tudtok vele valamit kezdeni, mert nekünk nem sikerült, olyan hülye, de a párttitkár rokona!/bocs aki ismerte!/ GTL KINYÍLIK HA KINYÍLIK!!!!! sajnos most kinyílott és ezért elnézést kérek aki nem ezt a vehemenciát szokta meg tőlem!! -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006