2013. június 19.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-05-04 19:27, kaytee: - 2005-04-28 12:46, andi_usa: Tökéletesen értem, amit irsz, és amiről panaszkodsz. Nagy kár, hogy ilyen attitüd uralkodhat vendéglátásban. A fél világot beutaztuk úgy, hogy interneten rendeltem, intéztem mindig mindent. Soha, sehol nem volt kellemetlen élményünk, ha mást kaptunk, mint amit foglaltunk, az mindig jobb volt, nem gyengébb vagy kevesebb. Csak egy helyen voltak problémák. B-vel kezdődött, t-vel végződött a főváros neve... találd ki, hol voltunk :) Nemcsak nem találták az előre kifizetett rezervációt, de állitólag szoba sem volt üres. Évekkel ezelőtt történt, igy egy odacsúsztatott húszdolláros csodát tudott tenni. Azonban a pénzt mégegyszer kifizettették az egy heti szállásért, mondván, nem kapták meg az ügynöktől, aki az ő "hivatalos" utazási irodai ügynökük volt - sajnos az is magyar, itt az USAban ... azóta várom a visszatéritést. Hülye fejjel nem hitelkártyával fizettem itt, hanem csekket küldtem, azt kértek. Igy a bankkal nem tudtam letiltattani az összeget. Mikor többedszer reklamáltam az utazási irodánál, azt mondták, pereljem be őket. Tudva, hogy nem abban az államban élek, ahol ők vannak, és nem tudok a helyi Small Claims Courthoz fordulni. Ma se tudom, kié lett a párszáz dollárom, de ahogy dédmama szokta mondani: költse patikára. Legközelebb egy ismerősön keresztül kivettünk egy lakást, ohne foglaló nélkül, és helyben fizettem a bérlet VÉGÉN. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006