2013. május 26.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-06-25 17:04, Toeby: - Halló! Tevémmel azonnal vettem a lapot sivatagi vándorlásaim során, s ellátogattam ebbe az oázisba. Remélem még emlékeztek a történetemre. Ez itt az Öttornyú város. Direkt a Széczhenyi tér egyik jelenetével kezdem, szemben egy valamikori bank épülete, késöbb a Megyei Tanács vette birtokába, most meg talán valami más....
Itt most udvarjelenetekkel folytatom, amik a város belsö részeinek az átépitése során jöttek ezekben a formákban létre.
Itt egy másik, a Virág cukrázda udvara. Itt tevém nagyon nyugtalanul viselkedett alattam, azért döl úgy az épület.
A Jókai teret és környékét is szépen átalakitották, szinte sugárzik róla a mediterrán hangulat.
Ez egyébként erre a városra jellemzö (azért is oázis), azaz korábban volt úgy, meleg nyár, ugyan hideg tél, de gyakran korán köszöntött be a tavasz, aminek kétszer is neki kellett indulnia. Most meg már össze vissza van minden.
Remélem tetszett a kis tevegélésem. Több képet is tudnék betenni, de hagyjunk inkább másoknak is helyet. Toeby -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006