2022. június 26.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-02-11 12:18, ubuge: - 2004-02-11 03:41, Szőnyi Bartalos Mária: - Kedves Mária! Írd meg a kamera típusát (gyártó + típusnév/szám), hogy próbáljak meg utánanézni a dolgoknak. Egyelőre annyit, hogy: - a Hi8-as kamerának nem is lehet USB kimenete, mivel nem digitális formában tárolja az információt. - sajnos látatlanban nem tudom, mi van a gépeden, a grabbelő kártyáról is csak találgatni tudok. Jó lenne ennek is ismerni típusát. - a 4 zöld ledes kártya érzésem szerint hálózati kártya. Az USB port eléggé keskeny, körülbelül ilyen:
A hálózati csatlakozó nem annyira keskeny, mint az USB:
A 24+4 lukas csatlakozó szerintem a digitális videó-kimenet, ezt a folyadékkristályos (LCD TFT) monitorok esetében használják:
A kábel, amit emlegettél Serial ATA kábelnek tűnik, nem használható videójel átjátszására. Amit tehetsz, az, hogy a videokártyán megkeresed az S-video portot, s az abba találó kábelt próbálod a kamerához csatlakoztatni (a képen a baloldali, kerek csatlakozó):
Ezek után következne a grabbelés, ehhez viszont a kártya típusát kell ismerni, akkor esetleg lehet következtetni a programra is. Azért nem árt, ha körülnézel a start/programs menü alatt, s olyasmit keresel, aminek nevében szerepel a "video" kifejezés. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006