2022. június 26.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2002-09-28 21:21, andi_usa: - Jot mulattam, mikor olvastam egy cikket a Smart Computing lapban. Van websitejük is http://www.smartcomputing.com Nekem Cindy barátnöm a juliusi számot küldte el a benne lévö XP tippek miatt, de a lap végén érdekes probléma megoldo sorozat van. A legviccesebb vagy szomorubb a Modem Maladies, s ebben a Gateway computer eset. A tulaj ujonnan vette, a modem állandoan kikapcsolt, s nem csak az, több USB alkatrész, melyek müködtek más gépeken, nem mentek ezen a Gateway csodán! Gateway elöbb kicserélte neki helyben az alaplapot s a modemet, de ezek után a computer nem akart leállni! Ujra kiment a technikus, s ujra kicserélte az alaplapot, de a modem még mindig nem müködött rendesen! Erre kapott egy uj modemet, de ez sem müködött megbizhatoan. A tulajdonos lassan frustrált lett, s kért Gatewaytöl egy uj computert, melyet meg is kapott, de ezzel sem ment a dolog jobban. Ezek után a tulajdonos önmagátol kitörülte a dial-up-connection short cut-okat (elnézést, nem tudom magyarul), s erre meg volt minden eddigi problémája oldva! Nem emlitik a cikkben, de gondolom Windows XP lehet benne. :D Andrea -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006