2013. május 25.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2002-07-06 06:13, tasiordog: - Kedves Andi! Kosz a link-et, en ilyet nem tudok :) A Tasman ordog, tasmanian devil, biztosan van hely a net-en, ahol roluk is irnak, megkeresem es tudatom veletek. Egyebkent kutya nagysagu - na ezt jol megmondtam, kutya van pincsitol nagy danig minden meretben :) - szoval olyan 15-20 kg-s lehet az ordog. "Zsebes" joszag ez is, feketek, a fuluk atlatszo rozsaszin, allitolag budosek es olyan hangot hallatnak, mint mikor valaki egy asszonyt fojtogat :) Mikor eloszor hallottam megallt bennem az uto! Aztan rajottem, hogy a "csaladi" ordogok veszekedhetnek fent az erdoben. Wombatunk is lehet, mert van egy nagy lyuk az egyik fa alatt, ami ugy nez ki, mintha kucko lenne, de a lakoival meg nem talalkoztam. Erdekes, aranyos joszagok laknak fent az eroben, legelonkon, mikor idekoltoztunk sok bandicoot(bandicot?) lakott a hazhoz kozel, de felkoltoztek a dombon macskatavolba. Hangyaszsun, mindenfele kigyo, gyikok es rengeteg fele madar lakik itt. Van egy par plava-nak nevezett madar, akik rendszeresen patrolaljak a vetemenyesem, szolost, biztosan sok kartevot kitakaritanak nekunk!Fiatalok meg, olyan idetlenek, raknak 3-4 tojast egy kis melyedesbe a foldon es eddig ketszer koltottek, de nem sikerult nekik felnevelni egy csibet sem, mindig elviszi a hejja vagy a sas :( -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006