2021. április 15.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-12-27 16:51, Cunibaba: - 2004-12-27 16:27, rebeka: - A nyelvvizsgàhoz nem értek! én egyedül tanultam meg franciàul és többnyire itt helyben. Sokat néztem a TVt és probàltam megérteni. Néhàny hét alatt mindenki csodàlkozva vette észre hogy milyen nagy lett a "francia szotàram". Azt hiszem hogy ma màr mondhatjuk hogy szinte perfekt beszélem azt! Bàr megmaradt az akcentusom (sajnos!). Csak a "le" "la" val van problémàm... de hàt a magyarban egy asztalra nem lehet ràmondani hogy him vagy nönemü ugye? :P Angolul viszont (föleg beszélni, mert olvasva még megértem) annyit tudok mint egy spanyol tehén :D Viszont DVD kölcsönzö, szinte minden utca sarkon van! Jo jo tulzok! De ez nem probléma. Viszont nagyon nagy ritka hogy magyar nyelvre talàlsz rajtuk itt. Talàn néhàny Disney rajzfilmen... Vasàrnap, àlltalàban zàrva van minden. Kivére néhàny üzlet (itt ahol én élek a Match reggel nyitva van) , no meg az éttermek, kenyérbolt és benzinkutak ahol vàsàrolni is tudsz... De valahogy az embernek vasàrnap màson jàr az esze. A közbiztonsàg hogy milyen! El ne kiabàljam de szerintem kitünö itt ahol élek! Vagyis arra gondolok itt hogy a telkünk nincs bekeritve, lakatolva mégsem tünt el sose semmi! Erdélyi csalàdom csodàlkozott is mindig hogy hogy létezik, mert hàt ott még fényes nappal sem hagyhatsz kint valamit anélkül hogy làba ne kellne... Amugy 14év alatt egyetlen egy alkalommal àllitot meg egy rendör hogy igazoltasson.. Nem tudom még mit füzhetnék hozzà! Talàn annyit hogy semmenyi pénzért nem mennék màshovà lakni (de normàlis mert itt épitkeztünk :P ) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006