2022. május 21.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-03-17 19:25, dido: - Szia Osztrák itt vagyok újra! Biz´ nagyon rég nem jelentkeztem, de most végleg befejeztem minden irást, amit eddig elhanyagoltam. :)Majd április végén lesz a következö összeülésünk a csoporttal, aztán megint írás fog rám várni, de ez még messze van. Eltelt a szülinapi buli is, nagyon jól sikerült, sokat tréfálkoztunk, nevettünk. Éjjel egyre kerültem haza. A családdal, a rokonokkal majd késöbb ünneplünk, ugy beszéltük meg, ha majd szebb idök lesznek. Nem akarják hogy vendéglöben tartsam, inkább házibulit akarnak grillpartival. Szerintük ugy családiasabb. Így hát óhajuk parancs :) , de akkor juniusig juliusig várni kell. Addigra csak jobb idöt kapunk, mert ami most van, az inkább a hidegre emlékeztet. Ma is havasesö esett. Igaz, itthon ültem a szerelöt vártam, kiégett az elektronika a mosogatogépben. Csak egy durranás és halott volt a masina. Ez ugy kellett most nekem, mint a kecskének a kés. :) A fene gondolta, hogy ez az aproság ennyibe fog kerülni. :( Neked hogy telt a nönapi buli? -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006