2021. április 15.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2011-03-18 15:02, kex77: - Kedves Bristolban élő magyarok! ... fogorvosról irnék egy pár sort... Azt gondolja az ember, hogy Bristolban magyar fogorvos: nagyszerűűű váóóó megörültem.... Körbekérdeztem az ismerősök közt, hallottam jót, rosszat... hallottam voltak a betegei közt olyanok is, akik kaptak egy levelet az NHS-től, miszerint menjenek el éc-tesztre, mert egy kivizsgálás során nem felelt meg az alapvető higénia követelményeinek (egy tű, nincs fertőtlenítő, stb.) De a rémségek ellenére még is csak egy magyarrol beszélünk, úgy gondoltam, nem hiszek senkinek... megyek, és majd megtapasztalom! Háát sikerült, nem "csalódtam"! Alap: rendelő ősrégi lepukkant borbélyház, szlovák, vagy román magyar lány (ami még nem is lenne fontos). Csak az apukájának van kitéve diplomája, róla semmi hír a falakon, csupán egy "higéniai" oklevele van. Nos: begyulladt egy rágófogam... felírt egy gyógyszert, beszedtem 1 hétig, semmi. Ok, visszamentem: kedvességet felejtsd el. Megint 1 hét gyógyszer, amitől rosszul lettem a munkahelyemen, megint időpont még mindig fáj persze a fogam... eldöntöm, hogy gyökérkezelje... ha fáj, ha nem, kibírom... Odamegyek, mondom, hogy szeretném ha megcsinálná az összes fogam, kiszámolja 650 font, mondom ok! De ma nem tud velem semmit kezdeni, mert csak 20 perc időpontot kértem, ami persze nem igaz, mert az időt nem én határoztam meg.... ok, megint ír gyógyszert, megint 1 hét antibiotikum, amitől megy a hasam 1 hétig napi 15-20x :( Ezalatt eltelik 4 hét! És már belehalok a fogfájásba, ugyanis 2 éve rátömött az idegre egy szintén nagytudású fogorvos! Eldöntöm kihúzatom, majd csináltatok koronát oda, hogy ne szenvedjek többet soha soha ezzel a foggal. Felhívom, mondja hogy ő nem tud elaltatni, menjek máshova kihúzatni, erre lemondom az időpontot 5 órával elötte közlöm vele valahol kihúzatom, és a többi fogamat pedig megcsinálhatja. Erre jön egy levél, hogy többet nem mehetek a rendelőjébe, mert lemondtam az időpontot! Ekkor már 5 hete szenvedtem a fogammal! Háát így jártam, és innen 2 napomba telt, hogy bejutottam egy fogorvoshoz, aki kihúzta ugyan szuper jól 16.5-ért, csak egy kis hiba esett a számításba, beletört egy darab! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Otthon ez már széjsebészet lenne, de itt olyan határozottan azt mondta a hölgy, hogy az a darab majd kidobja magát...hmmmm, bízzunk benne. Egyszóval nem ajánlom ...-t. Szép napot! -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006