2021. április 15.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2009-08-17 19:46, bovi: - Nem tudom, hogy ide tartozik a téma, de házzal kapcsolatos :) Hónapokkapl ezelőtt rendeltünk új ablakokat a házun felső szintjére, ahol élünk. Az elmult 37 évvel az oldalukon, már eléggé szuszogtak. Ezt ma meghozták, 4 személy kiséretében, reggel jó időben, fél 8-kor :) Az volt a nemszép, hogy nem adták meg az időpontot, hogy korán keljünk. Még jó, hogy 7-re állítottam a Wecckert! Hirtelen, nemis tudtam mi lesz az én dolgom, gondoltam a függönyök biztos útban lesznek, leszedem. Amint egyiket a másik után lemorzsoltam a plafonrol, a 4 személy elkezdte behordani az összes ablakot és keretet, szétosztották az annak megfelelő helységekben. Úgy megszállták a házat, de úgy, hogy alig tudtunk mozdulni. Csak pislogtam most mi következik? Mindenkinek megvolt a reszortja, kezdték kiverni az elöregedett ablakokat, egyiket a másik után Végül logikus lett a folyamat, mert a szállító kocsin, előbb helyet kellett csinálni, ahova az öregeket tették elszállításra :) Szummamszumárum, délután fél 3-kor elköszöntek, minden készen volt!!! 9 ablak 4 m-töl a 70 cm-ig és 2 balkonajtó. Még ezer szerencs, hogy nagyon a lelkemre kötötték, ma nem szabad megtisztítani, mert a tömítés még nem kemény :D Azért a függönyöket ujra a helyére aggattam, hogy tudjam, mitöl vagyok holt fáradt :) Nagyon szépen dolgoztak, minden szemetet elvittek, sőt porszívóztak is. Így, nem kell félni, ha mesterek jönnek a házhoz! -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006