2021. január 22.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2002-08-14 17:47, andi_usa: - Kedves Ria, LOL! Ez jo, hogy a saját programodban töröltettél valamit! Nem ismerem azokat, de nagyon sok átlagban használt program érthetetlenül van magyarázva, s még a jártasabb emberekkel is elöfordul, hogy rossz gombot nyom meg. :D Mindig jo, ha az embernek vagy még egy kopiája, szerintem kevesen vesznek maguknak arra idöt s ruszki roulettet játszanak. Eltekintve az emlitett emailcim hibátol, több olyan esetre emlékszem, amikor hardware-el történt meg olyan, hogy nem müködött, mert nem volt bedugva vagy rossz helyen volt bedugva a hangszoro. :) Kerestem a programbeállitásokban, konfigurácioban, mig eszembe jutott hátul megnézni.. :) Minden hangkártyán más s nem mindig vettem elö a leirását. Azt már tudom, ha "no dial tone", akkor ismét kihuzodott hátul a telefondugasz a modemkártyábol, s álmomban is tudom már melyik lyukba kell tennem, zseblámpa se kell hozzá. Komoly testi gyakorlat nekem itt ebben a beépitett butorban elhelyezett felszerelésben füzögetni a drotokat de ma ismét ki akarok pakolni (a fiokot is el kell távolitanom ahhoz, hogy kihuzzam a régi egeremet). A befüzéshez külömben ideális a pasta kiszedö plasztik villa :) Férjem lyukakat vágott a befüzéshez, hogy a kábeleket le tudjam vezetni a földön állo midtowerhez. Legnehezebb volt a telefonvezeték, melyet a könyvespolcon át vezetett (megsérült ebben a müveletben a szép Toscana szakácskönyvem) s a lábosaim mögött. :) Ez a beépitett kis iroasztal eleve szakácskönyveknek volt polc s bevásárlo listát, vagy receptet kiirni valo kis hely volt, de férjem több polcot épitett, hogy minden elférjen. Régebben egymás mellett volt a monitor s a tower, de amiota nagyobb a monitor, a tower a földre került s akkor kellett a lyuk a befüzéshez. Reméltem, hogy készit nekem egy kihuzhato polcot a billentyüzetnek s egérnek, de hiába vettem meg a szerkezetet is, azt nem csinálta meg. Régen a fiok volt kihuzva, s arra egy préselt fatábla ráhelyezve, s bottal megtámasztva a fiok, de miután a fiok zsanéra is kilazult ettöl, hoztam ide egy korházi asztalkát melyet magasságban állitani lehet s azon áll a keyboard s az egér most, legalább stabil, de nem lehet becsusztatni s kissé utban van, pláne amiota kaptam a nagy, párnázott irodaszéket. Persze azt akkor kaptam, mikor lányunk kiköltözött s az ö régi szobájába akartam computer szobát berendezni magamnak. Félig megvolt, mikor ismét hazaköltözött 3 éve. Most hogy az emeletre költözött fel, s az én varroszobámat ki kellett pakolnom, mert az lett az ö háloja, az került le oda, s a computer felszerelésem maradt a régi helyén. Andrea -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006