2021. január 18.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2002-09-08 10:59, Sarga Medve: - 2002-09-03 21:27, andi_usa: - Kedves Andrea! Hat, ha fognak fakanalat es kulonben a konyha az eletem kozeppontjaban lenne, akkor a tempura minden bizonnyal az elso helyen lehetne. Igy nagy sajnalattal kell kozoljem, hogy japan receptekkel nem allok rogvest jol. Tehat nincs olyan japan etel, amit sajat kezuleg is el tudnak kesziteni...-sajat szajjal viszont mindent megeszek, ami japani. -Igy Ecet-nek is csak azt tudom mondani, hogy nem tudok jo sushit kesziteni, de jo sushit mar rengeteget tudtam enni. Viszont tenyleg megfogtal a kuriozus szoval.. hehe. Igy hat megtorten kell mondjam,...-jo, hat van azert kivetel is. :D -Pompery sorai egy kisse felreerthetoek, vagyis ezekszerint el vagyok kuldve Japanbol Berlinbe...-vagyis egy mas forumra(?) Termeszetesen fo a tisztelet, es hagyjuk a japan felesegeket. Inkabb adjunk igazat annak a tenynek, hogy vannak biz furcsa oldalai az uj honnak, amit minden betelepulo igazolhat. Elnezest, ha a gondolkozasbol fakado elteres rest okozhat, termeszetesen fogalmazhattam volna en is maskeppen, illetve figyelhetnek jobban. Most tulajdonkeppen ki hol el kozuletek? (Ha nem lennek errefele uj ember, akkor termeszetesen ez egy hulye kerdes lenne biztosan. Bocs.) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006