2021. február 25.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2007-02-26 00:09, ecet: - 2007-02-25 23:11, hunor: - Kedves Hunor! Ha a hàzad lakatlan, és kap a magyarorszàgi megbizottad (a megbizottad, mert külföldre nem küldik àm a szàmlàt) egy 40 ezer forintos gàzszàmlàt Te mire következtetnél? Lakàsmaffiàra? 1) Tény, hogy nem olvassàk le a gàzoràt. 2) Kényelmesen àtàlànyt küldenek. 3) Lenyuljàk a külföldit. (Valszeg az otthoniakat is) Ha valakinek zavaros a gondolatmenete az a gàzmüvek, meg az aki valami màst olvas ki az iràsombol mint az egyes- kettes- hàrmas pont. Ha valakit érdekel elàrulhatom. Nekem ugyanannyira vonzo Magyarorszàg mint 34 évvel ezelött, mikor elhagytam. Mint turista sok humorral elviselem. Eszem nem eszem, ez van. Üdvözletem Ui. Làtom szorgalmasan dolgozol Hunor! Az internetprovider 'vàzsonykom' akinél e-mailban leàlitattam àprilisig a szolgàltatàst eljàtssza velem ugyanazt a szàmot mint a gàzmüvek. Màr ök is küldtek szàmlàt. A megbizottam reklamàlt mire azt hazudjàk, hogy nem kaptak mailt. Zàroul: nekem senki ne magyaràzza el milyen magyarorszàgon. Igen, ez egy egy nyilvànos forum, mindenki irhat "mert joga van hozzà" :lol: olvasàshoz van joga ugyanugy, de nem kötelezö. Tehàt aki nem tud mit kezdeni az iràsommal, nem jut eszébe màs mint ostobàn interpretàlni, az hagyja a "véleményt" a mondokàmrol, mert beszolok neki. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006