2021. február 28.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2007-02-26 15:54, ecet: - 2007-02-26 15:19, Erazs: - bemegyek az otp-hez, hogy feltegyek pénzt a szàmlàmra. huzok szàmot, vàrok fél oràt, nem történik semmi. kérdezem a morcos hölgyeményt, hogy mi az àbra. azt mondja, hogy lefagyott a rendszer. azért nem fizetik öt, hogy kiirja vagy kikiabàlja: ne vàrjatok feleslegesen pancserok. begurultam, àtmentem a szomszédba a raiffeisenhez. jo név, ismerem. feltettem oda a pénzt. egy szép napon akartam levenni 300 frankot. ugyan adtak egy csinos kàrtyàt de ez az azonositàsra nem alkalmas, a levételhez ki kellett töltenem egy lapot, amire többek között a 15 jegyü szàmlaszàmot be kell irni egy rubrikàba. nem àm az egészet, csak egy részét. melyik részét azt csak a security ember tudta, aki szivességböl kitöltötte az iromànyt. hosszas vàrakozàs utàn mehettem az egyetlen nyitott ablakhoz, ahol az alkalmazott szigoruan ràmnézett és megkértdezte: 'bejelentette?'. -kérdem mit? -na, hogy le akar venni frankot. be kell jelenteni hàrom nappal elöre. azt hittem àlmodok. bank, amiben nincs pénz! -jo, akkor most bejelentem. -jöjjön hétfön reggel. (30km oda vissza a bankig) hétfön reggel nem tudtam menni csak délutàn. na, kitalàlod mi történt? alig hiszem. visszaküldte a penész tudja hova a pénzt, és lebaltàzott, hogy nincs jol kitöltve az iromàny. erre kicsit bekattantam, és mondtam neki, hogy ha a security mann nem tudja kitölteni, hogy tudja a kuncsaft? na, még mondtunk egymàsnak egy s màst, aztàn hivattam az igazgatot, aki megmondta nekem, hogy ne nagyon höbörögjek, mert ez itt nem külföld, és a papir kitöltés az én biztonsàgomra van. valahogy mégis elökotortak 300 frankot, ami nekem végül is 305-be került. egyenes utam vezetett egy harmadik bankhoz, ahol megkérdeztem kell-e nekem fucking papirt kitölteni ha veszek le pénzt ha teszek fel pénzt. a vàlasz 'itt nem kell'. okay nyitottam egy szàmlàt azonnal és mondtam, hogy jövök rögvest. vissza a raiffeisenhez, mutatom a szàmlaszàmot. -kéremszépen ide àtutalni azonnal az összes manit. gondoltam milyen ravaszan elintézem a dolgot papir kitöltés nélkül. fehlanzeige. megjelenik a személyzet egy a4-es formulàrral, hogy töltsem ki az àtutalàshoz. azt mondtam, hogy nem teszem. -miért nem? ez kötelezö. -lehet, hogy kötelezö, 'de én nem tudok magyarul irni', mire fogcsikorgatva kitöltötte a fönök. ez husz frankomba került. nos, az aktuàlis bankomban, ha tudni szeretném mennyi van a szàmlàn nem nyomtatja ki a computer. kivànatra hosszas keresés utàn felirja a hölgyemény egy sajtcetlire. na, danke! majd innen is leveszem a monétàkat, és eldugom a szalmazsàkba. ott marad legalàbb amennyi volt, és nem nekem kell elvégeznem a bankszemélyzet munkàjàt. ennyit a bank szervizröl. van még tovàbb, mondjam még? -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006