2021. április 12.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Kizárólag a
moderátorok és az adminisztrátorok
indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-01-28 23:08, erif1: - Szia Sajnálom, hogy magad alatt vagy, ilyenkor az ember saját baja a legnagyobb és a másé eltörpül mellette. Gondolj arra, hogy ezekben a percekben is vannak emberek akiknek vénájukba csöpög a kemo és nem adják fel. Én sem adtam fel, 8 éve én is beteg voltam, és erőm volt meggyógyulni, 5 éve új hazát keresni, az új hazában beilleszkedni, fedél alá kerülni és gyereket is szülni, ami megint egy rizikó tényező a betegségemet tekintve. Ha akkor az ágyban amikor meghalhattam volna, volt erőm ezt a célt kitűzni és lassan elérni, hidd el neked is sikerülni fog, mert ha ad az Isten erőt felkelni reggel akkor ad erőt az álmaid megvalósítására is, csak tudni kell az utat és foggal körömmel kapaszkodva menni. U.i. A választott új hazám Magyarország és 1,5 évig a férjem nem kapott állást és a pedagógusi fizetésemből tengődtünk, de nem adtuk fel, napi 5-6 önéletrajzott is beküldött 1,5 éven keresztül és minden nap elutasították, mert nem volt megbízható, nem volt magyar állampolgár. És nem tört össze, ment, ment előre és ma felelős beosztásban van. Remélem erőt adhattam. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006