2022. május 21.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-11-22 21:06, Ancsa...: - Sziasztok! Nincs 5 perce, hogy rátaláltam az oldalra, remélem jó helyen keresgélek. Remélem Ti tudtok nekem segíteni. Van egy majd'2 éves kisfiam, az ő számára szeretnék hosszú távon amerikai kisrucikat vásárolgatni. Miért amerikai? nekem nagyon tetszenek az ON, GAP, TH, OshKosh rucik, de itthon sem újban, sem régiben nem lehet kapni. Tudom: e-bay... azzal az a gond, hogy a paypal miatt nem lehet itthonra rendelni. Viszont szebbnél szebb, jobbnál jobb ruhákat látok ott nap mint nap... fájdítom a szívem. Nemrég találtam egy amerikai oldalt, ahol új és használt rucikat egyaránt árulnak, ott jóformán felvásároltam az egész Danira való készletet:)) De sezretnék még, tulképp hosszú távra valami beszerzőhelyet találni. Van egy barátnőm, ő kislány rucikkal van így. Szóval a kérdés: Tudtok-e ajánlani valami web-shop-ot, ahol új és haszánlt rucikat is árulnak, amit feladnának Mao-ra is... VAGY: van-e valaki köztetek, akinek szép, megkímélt gyerekrucija van és eladná. Minden megoldás érdekel:))) Köszi, Ancsa (deczkya@vnet.hu) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006