2021. február 24.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2003-02-17 21:45, stefifi: - Elnéést a hosszú hiányzásér, de úton voltam és még be is havazódtam alaposan. Ilyen randa telet rég nem tapasztaltam. Most egy ideig gép mellett leszek. Azt kérdezte valaki, hol láthatna még filmjeimbõl? Nos ezt sajnos magam sem tudom. Néha meg-megismételnek egyet-egyet, de a szerzõknek már régen nem szól senki, a stúdiók "elkommunizálták" a szerzõi jogokat, és ún. "csomagokban" ("Programmpakete") el is adták õket, tantiém már vagy tíz-tizenöt éve nincs. Gyakran megtörténik, hogy ismerõsök felhívnak, hogy itt vagy ott látták ezt-azt. Azonkívül hamis címkék (nem címek) alatt is mennek filmek, pl. a "Schauplätze der Geschichte" sorozatból a Bukarestrõl, Szentpétervárról, Odesszáról készült filmeket a 3SAT nevû adó "Städtealphabet" címû sorozatában keverte össze más stúdiók filmjeivel. A külföldre történõ eladásokról még véletlenül sem értesítenek... Tán a Szentpétervárt meg az erdélyi szászokról készült filmet még árusítja stúdióm kazettákon is. Igy hát semmilyen használható információval sem tudok szolgálni... Azért az érdeklõdést köszönöm! F.Pista -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006