2021. április 21.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2003-11-30 11:09, bobe: - Mindenkinek meg van a saját kis törtenete .En teljesen ugy erzek es azon a velemenyen vagyok mint Ecet. Barmit teszel török maradsz itt kint. Namarmost ha nezzuk a mi helyzetunket : Romaniaban rohadt magyar (lasd Zsuzsa vicceit),Magyarorszagon budos olah es ne mondjatok hogy nem igy van mert az iden is fultanuja voltam ennek, itt Svedorszagban meg bevandorlo .,es ez nem faj mert ez igaz. Ezt en nem keseruen irom hanem mosolyogva. Semmi penzert nem költöznek vissza Kolozsvarra nekunk sajnos nagyon rossz emlekeink vannak az utolso idöszakrol, Magyarorszagra meg minek költözzek hisz ott idegen vagyok. Innen mi mar nem költözunk el ez az orszag lett a hazank es mikor mond emlit valaki valamit arrol hogy bevandorlo vagyok buszken mondom neki igen de sved allampolgar es ugyanazokkal a jogokkal mint te. Itt nem taposnak meg, persze hogy vannak kellemetlensegek hol nincsenek ?; de itt jol vagyok biztonsagban erzem magam kedves szomszedaim vannak akik köszönnek segitenek mindig beszelgetunk ha a kertben vagyunk ,de nem jarunk be egymashoz es ez igy nekunk is jo nekik is. Ez az en sztorym. :) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006