2021. április 20.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Kizárólag a
moderátorok és az adminisztrátorok
indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-03-04 06:05, fellegvar: -
Gyümöjcsös piskáóta
(eredeti recept) Végy 6 egészségös tiktojást, annak is a sárgábbik részét, oszt kavard el húsz deká cukorral és E104 mesterségös szinezzékkel, vagy E110-el attó függően mi van otthun. A tojások fehérebbikébű verj kemén hábot, rákj béle késhegynyi E503 ammónium - hidrogén - karbonát térfogatnövelőszert. Felváltva kavard a habba béle óvatosan, a tojjássárgát, és 15 deká lisztet, amit előzőleg feljávítottá E516 kálciumszulfitos lisztjavítószerrel, vigyázva, nehogy összetörd a hábot. Rákj az egíszbe 2 kávéskanányi E339 trinátrium foszfát emulgálószert. Ha ván a kámrába E352 metaborkó saványúságszabályzó, akkor asse sajnád béledolgozni a tésztába. Ha szép sima tésztát ákársz, a nágyányám szerint a E500 nátrium - szeszkvikarbonát csomósodásgátló csodát tud tenni sokszor. Végyed elő a jégverembű a mirelitgyümöjcsöt. olvaszd fel, májd dolgozd össze E402 kálium - alginát sűrítőanyaggal, hogy ne eressze a tésztába a levit. Netán már petyhüdt a gyümöjcs szórd meg E632 dikálium - inozinát ízfokozóval. Öntsd össze a tésztát, az így előkészített gyümöjcsökkel, és süsd aranybarnára, középmeleg sütőben. Há áz uradnak készíted aki mén a határba dógozni, nemárt há nejloncsomagolás előtt minden háztartásban meglelhető E239 hexametilén - tetraminnal kezeled a süteményt a tartósság szempontjábú. Jóétvégyat! -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006