2019. december 06.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2003-08-08 18:50, andi_usa: - Sziasztok, nem találtam eddig személyes beszámolokat azoktol, akik itt tagok voltak kezdettöl fogva és vissza telepedtek Magyarországra. Minden olyan, ahogy elképzelték? Mi az ami váratlanul érte öket? Persze érdekel olyanok beszámoloja is, akik elöbb mentek vissza, mielött a Magyaronline alapitva lett. Eddig nem hallottam lelkesedöket, csak panaszkodokat. Legyen az a Svájcbol vissza telepedett holland állampolgár ismerösünk, a holland Shell nyugdijas hölgy, aki ottélö lánya miatt ment vissza s nekem személyesen mondta, megbánta. Svájcban jol élt belöle, férje igazgato volt a Shellnél. Vagy azelött ittélö anyosom aki könyörgött késöbb hazalátogato sogoromnak, segitse öt vissza jönni. Azota mindkettö meghalt.. :( Ott van egy másik család, ahol a fiu második neje (patikus) elöbb kijött Ohioba a férjéhez de hamarosan rávette hogy költözzenek haza s férje elsö házasságábol levö kamaszokkal együtt hazatelepedtek. A férfi szülei követték öket hogy közelebb legyenek, ök már nyugdijasok voltak és lent Floridában éltek. A nyugdijas férfi rögtön vissza jönne, az egyik unoka itt tanul közben, az apa pedig ide jár vissza néha dolgozni hogy javitsa a magyar jövedelmét mint orvos! Se férjem, sem én nem mennénk vissza Magyarországra élni, mi mindketten régen kerültünk ki s emiatt is szokatlan az élet részünkre Magyarországon. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006