|
|
|
|
Zulo!!!!!!!!!!!!
a mákos megegyszer a mákos es nem makkos bejgli nagyon jol sikerult sajnos mar csak egy rud van hatra, abbol ti mar nem kaptok még azon is gondolkodom a páromnak adjak-e?
|
|
|
Ettetek már makkos bejglit?
Böbe tud csinálni és attól nem lehet hízni!

|
|
|
A mérleget úgy kerülöm, mint Pablo, a minket adoptált kandúr engem. Csak tisztes távolból. Mindennek semmi köze a mániához. Hacsak nem annyi, hogy a mérlegkerülésem az utóbbi napokban szinte mániákusnak is nevezhető. Pabloval más a helyzet. De lehet, ha megharagszom, kidobom. A mérleget. Holnaptól könnyebb lesz: elutazunk egy hétre, így nem látom. A mérleget. Pabloról gondoskodtunk.
|
|
|
Zuloka:))
Nem jó az a mérleg,ne vacakolj vele...:))
|
|
|
Megmértem a mérleget és több, mint 2 kiló.
Tehát nem könnyebb!

|
|
|
2003-12-27 21:20, Zuloaga:
-
puff ... ez a mérleg mánia ... eladok 2 kilót 100 grammért ...
Talán a mérleged add el, az könnyebb lenne
|
|
|
puff ... ez a mérleg mánia ... eladok 2 kilót 100 grammért ...
|
|
|
Tehát
ilyen volt szürkesége...
mert ha nyugdijasbérlettel utazott a villamoson, akkor ő volt, nem látomás szülötte.
|
|
|
Ennek a cipöje nem szürke 
|
|
|
Ilyen volt?

|
|
|
Egyszer a vonaton ült velem szemben egy néni.
Mindene szürke volt. A cipője, harisnyája, szoknyája, kiskabátja, blúza, táskája, haja és kiskalapja.
Olvasni próbáltam, de mindig azon kaptam magam, hogy őt nézem.
Mániám egyébként a képzelődés.
A mai napig sem tudom, hogy ő tényleg ott volt, vagy csak odaképzeltem.

|
|
|
2003-12-22 21:34, bobe:
-
Miert mit gondolsz az enyem milyen szinu?
-
Azt hittem kék. 
|
|
|
Régi mániám:"végighajtani a Stefánián!":)
Megyek is megkeresem a hofehér bundám,a hajfestésem sikerült!:))
|
|
|
2003-12-22 21:34, bobe:
-
2003-12-22 17:30, Zuloaga:
-
Böbe, akkor az Irénnek miért vörös a haja?
-
-
Bobe a vöröset mar lemoshatjuk az Elcky mar meggyogyult es leszallt vasalodeszkajarol
|
|
|
-
-
|
|
|
-
Ki az az Iren?
|
|
|
|
|
|
Böbe:))))))))))
De nem ám,nem :szőkés-barna lesz ha a hajam megnem "gondolja":))Mi az a klimax?:)))))))))))
|
|
|
Milyen szinure fested? csak nem klimax-vörös ? 
|
|
|
Zuloka:))
Csakis azt ami a fejemen marad,de azt nagyon szépre igyexem.Szép is,mit ne mondjak?Na meg rossz is mert festeni kell.Ez a mániám..:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Melyiket fested Balu mániából? Amelyiket levágtad, vagy azt ami a fejeden maradt?
Egyébként Emberek, én találkoztam már Baluval és egészen jól áll neki a haja! 
|
|
|
Böbe:))
Orosz rulett nélkül is megy a dolog,évek hosszu sora óta..hátul meg besegítenek.Már meg feseteni kellene:ez is egy mániám.:))
|
|
|
Tukör elött szoktad? vagy mint az orosz rulettben vagy sikerul vagy nem 
|
|
|
Igazatok van:))))))Lényeg annyi:magam vágom a saját növő hajamat.Ez is egy mániám..:))
|
|
|
en sem ertettem ?
|
|
|
Balu, ha lement a lázad, akkor majd leírod újból, amit írtál? Ugyanis vagy nem értem vagy hülye vagyok.

|
|
|
Jaj,ezt Pompery írta be,bocsika:))Lehet még lázas vagyok...:))Iszom egy kávét.:))
|
|
|
Zuloaga:))
Valóban nőtt a haja a kolleganődnek meló alatt is?:)))Jó humora van!Most jut eszembe nekem is nőtt,szerencsém volt,itthon levágtam!:))Sajnos ezt Mindenki tudta rólam hogy én szabom a frizurám,ugyhogy én "anno" sokat mentem _szülőértekezletre_.Egyetlen "menekülő" utam volt:gyermekpanaszt hallgatni..na de utána,mentem ahova akartam!:))
|
|
|
2003-12-12 22:48, Pompéry Berlin:
-
2003-12-12 21:17, Zuloaga:
-
Régen volt kolléganőm rendszeresen munkaidőben járt fodrászhoz azzal az indokkal, hogy a haja is a munkaidő alatt nő.
-
- ez jó volt
Egyszer Apa azzal jött haza, hogy megáll az esze. Azt mondja nem igaz mi mindent kitalálnak egyesek, hogy ne kelljen dolgozni.
Az egyik beosztottja azt mondta, hogy fáj a haja. 
|
|