|
2006-12-01 11:46, Zuloaga:
-
teknősbéka pizza
-
Pizza tartaruga:
Felvághatok a humán müveltségemre? 
|
|
|
Ettem egyszer, valahol Verona és Padova között, egy nagyon szimpatikus helységben teknősbéka pizzát.
Tudjátok, hogy milyen az?
|
|
|
2006-12-01 10:04, Mary:
-
Nem, ez csak olaszkolbasz, es ennyi, amugy Pizza Hut termek, szerintem ez eleg klasszikus pizza, bar lehet, hogy csak Olaszorszagon kivul.
Pizza: akkor majd a Petofi utcan a New Yorkban valasztunk egy 15 felteteset, van abban virslitol elkezdve szalonnaig minden.
HUnor
|
|
|
2006-11-30 21:12, hunor:
-
Kolbászos pizza lesz szerintem.
-
Füstölt, paprikás kolbásszal?
Magyarországon mindig elcsodálkozom honfitársaim kombinációs tehetségén. A pizzára mindent ráraknak, ami eszükbe jut és amitöl egy olasz szívinfaktust kapna.
Pl. láttam már olyant (nem ettem!), hogy volt rajta gomba, rengeteg kukorica, tojásrántotta és sajt ráolvasztva.
|
|
|
Kolbászos pizza lesz szerintem.
Hunor
|
|
|
2006-11-30 19:35, Zuloaga:
Nem tuz van, hanem egy pohar viz kellene forgo gyomorra
|
|
|
2006-11-30 19:09, rigojanos:
Fuuuuuuj.
- Hol van tűz?
|
|
|
2006-11-30 14:35, Zuloaga:
Fuuuuuuj.
|
|
|
2006-11-30 15:01, Ferencz Zsuzsanna:
Momento! Ezek galíciai rákok! épp oly nemzeti öntudattal, mint a baszk! A nemzetiségi kérdés itt kezdődik.
Spanyolország pedig van.
Jövő héten Galíciába (is) utazom. Istenien főznek.
|
|
|
Kedves Zuló, nincs meg benned a kellő nemzeti érzés? Spanyol rákokat vettél, nem pedig baszkokat.
|
|
|
2006-11-30 04:11, Ferencz Zsuzsanna:
Kikeltettem a rákot. Vettem ma nyolcat. http://www.pedramol.com/mariscos/necora.htm
Nagyon finomak.
Nem azbesztből vannak.
|
|
|
Az azbeszt rákkeltő.
|
|
|
2006-11-29 21:20, poe:
-
Nem lehetne rajuk mondani, hogy hizlalnak. 
|
|
|
2006-11-29 17:52, Valeria:
Tudod Valika ez a két "étel" biztosan nem hizlal
_________________ poe
|
|
|
ùgy látom az "egzotikus" kajákat vettétek sorra.
|
|
|
2006-11-29 17:52, Valeria:
Nyersen
|
|
|
Mit foztok ma? Lakkcsizmat es aszbeszt bugyit? Azokat hogy fogyasztjak?
|
|
|
2006-11-29 06:19, Ferencz Zsuzsanna:
-
Mi szoktunk némi szalicilt rakni hozzá. Állítólag segít. Különben Vásárhelyen is megérett már.
|
|
|
2006-11-29 17:27, rigojanos:
-
Veled is konzultalt mar elcky lakkcsizma ugyben?
egy huron pendelünk.
Azert en egy azbeszt bugyit ajanlanek barkinek.
-
nem a bugyit kell azbesztolni. 
|
|
|
2006-11-29 17:26, huba:
Veled is konzultalt mar elcky lakkcsizma ugyben?
Azert en egy azbeszt bugyit ajanlanek barkinek.
|
|
|
2006-11-29 17:21, rigojanos:
-
az se rossz, de alatta lakcsizmában, és bugyi nélkül.
|
|
|
2006-11-29 17:17, huba:
Sot egy egesz kohasz overallt.
|
|
|
2006-11-29 16:14, Erazs:
-
akkor kell egy kohász kesztyüt venni.
|
|
|
2006-11-29 16:14, Erazs:
Nem kell a langok kozott csapkodni
|
|
|
2006-11-29 16:12, rigojanos:
Ès szerinted a gázon a nyílt láng hány fokos?
Mert pl. amit én tudok, hogy a gyufa kb. 600 fok, a gyertya meg 1200 fok. Böven fölötte van.
|
|
|
2006-11-29 16:08, Erazs:
Dehogy olvad 260 Celsius fokot is kibir.
|
|
|
2006-11-29 15:03, rigojanos:
basszus ez a gázon ráolvad a kezemre 
|
|
|
2006-11-29 06:19, Ferencz Zsuzsanna:
Etesd meg a medvékkel, azok most úgyis álmatlanságban szenvednek a meleg miatt
_________________
poe
|
|
|
2006-11-29 11:38, Erazs:
Ilyennel kell edenyt fogdosni.

|
|
|
ez jò
|
|