|
2006-06-09 12:22, hajnalkaszl:
Inkább legyen túl meleg, mint túl hideg (júniusban).
|
|
|
2006-06-09 11:09, bovi:
Ez a büntetésem a sok nassolásér!!!
Belgombanal jobb nassolni valot nem arulnak arrafele?
|
|
|
Túl meleg van a főzéshez ! ebédre sült hús hidegen paradicsomsalátával, sajt és gyümölcs.
|
|
|
2006-06-09 11:09, bovi:
-
én ma Pizzát "fözök". Simán csak mozzarella, paradicsom, hagyma, fokhagyma, bors, erös pisti só. Àllati dolgok nem lesznek. Saláta szintén paradicsommal, fehér bor Frascati. A végen billagito vagy unicum.
Jobbulást Bovi
üdv.
Huba
|
|
|
Most nagyon elment a kedvem a fözéstöl
Nekem bélgomba elleni diétát kell tartanom, egy picit sem ehetek, amiben cukor van, amig a dragékat szedem.
Mit adjak a nagyon jóétvágyú, egészséges férjnek
Mindig kétfélét fözni 2 személynek, direkt kitolás
Ez a büntetésem a sok nassolásér!!!
|
|
|
Egy gyors recept csirkemellből: csikokra vágott cs.mellet teflon sütőben szép pirosra sütök, kevés vizet teszek rá és hozzáadok egy csirkeleves-kockát, lefedem és visszapárolom, nagyon kevés sót teszek hozzá. 15 perc alatt kész. Tálalom rizzsel, vagy sültkrumplival. Jóétvágyat !
_________________
Betty
|
|
|
2006-06-07 15:03, rigojanos:
-
No comment.
|
|
|
Holnapra tervezett menü:
-rántott gomba, rizs + tartármártás
Könnyü diétás étel.
|
|
|
2006-06-07 19:09, bovi:
Csirkemellnek nevezd, mert elcky konnyen osszekeveri
|
|
|
2006-06-07 15:34, elckerlyck:
A pipicici ide, a fözösbe tartozik 
|
|
|
2006-06-07 15:03, rigojanos:
-
mert kozben fogdosom a csirkemellet, eloszor liszt nelkul, aztan lisztesen.
-
tojásba és prézlibe nem teszed melleidet? (by the way, itt csirkemellre van utalva!)
|
|
|
Nem. A Központi Bizottság.
|
|
|
2006-06-07 15:34, elckerlyck:
Most en gepelek?
|
|
|
2006-06-07 15:03, rigojanos:
Amit meg nagyon fogdosni, azok a zselatinos dolgok. Meg a pudingnak a gumis teteje.
Ez a puding próbája 
|
|
|
Engem az érdekelne, hogy ez itt privát, vagy nyilvános üzenet-e?
|
|
|
2006-06-07 14:54, bovi:
Nalam azert tart neha sokaig a fozes, mert kozben fogdosom a csirkemellet, eloszor liszt nelkul, aztan lisztesen. Amit meg nagyon szeretek fogdosni, azok a zselatinos dolgok. Meg a pudingnak a gumis teteje. Es meg sorolhatnam
|
|
|
2006-06-07 14:50, rigojanos:
meg ujjra is lehet huzni (mert en szeretem fogdosni a az etelt).
Èn inkább enni szeretm
|
|
|
2006-06-07 14:16, bovi:
Nahat, tudom en azt, hogy a teszta nem spagetti, en a szoszra szoktam gombolni, amikor a spagettimrol beszelek En az ilyen tesztat szeretem, mert ebbe bele lehet szurni a villat, meg ujjra is lehet huzni (mert en szeretem fogdosni a az etelt).
|
|
|
2006-06-06 22:00, rigojanos:
Csak drága Rigóka ez a makaroni (képen) nem spagetti, amit Te olyan jól tudsz fözni
Vagy esetleg azt is 
|
|
|
2006-06-06 20:20, rigojanos:
-
De van par hely (pl. egy Becsi Szelet nevu etterem Pesten), ahol feta sajttal lattam paradicsom salatat.
-
Az egy jo hely. Tipikus kisvendeglo, de nagyon jol es nagyon nagy adagokat sutnek.
|
|
|
2006-06-06 22:00, rigojanos:
-
Rendben, feladom
Ezennel ünnepélyesen elismerem hogy rigo 2004-ben konyhatündér volt a spagettijével, Hunor és Zulo pedig csak kulloghat a kisasszony után az összefröcskölt és kirántatlanság miatt összeégetett nyúl és kitudjamikjeivel
Ezennel tiéd az aranyfakanál díj 
|
|
|
2006-06-06 22:00, rigojanos:
-
sot, ezt fenykepes beszamoloval is igazoltam
na látod...
|
|
|
2006-06-06 20:51, Rzsike:
Pedig rengeteget beszeltem arrol, hogy milyen jo spagettit tudok fozni, sot, ezt fenykepes beszamoloval is igazoltam
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic=1250&forum=27&start=2160
Bezzeg Hunor, aki utan ujra kellett festeni a konyhat cserkeszkolbasz sutes utan, nem volt meg kiteve ilyen jellegu negativ propagandanak. Vagy Zulot is emlithetnem a rendszeresen odaegetett nyullal, facannal, vadkannal, es meg ki tudja miket felejt bent a sutoben.
|
|
|
2006-06-06 20:19, rigojanos:
-
Jól van no
Mert senki sem mondta idáig hogy az lennél 
|
|
|
2006-06-06 20:10, Rzsike:
-
Rigo mostmár tudom miért nem vagy egy konyhatündér
mert nem csatol fényképet? 
|
|
|
2006-06-05 22:46, hunor:
Azt hiszem, hogy caprese salad a hivatalos neve a mozzarella+paradicsom+bazsalikom+oliva olaj kombinacionak. De van par hely (pl. egy Becsi Szelet nevu etterem Pesten), ahol feta sajttal lattam paradicsom salatat.
|
|
|
2006-06-06 20:10, Rzsike:
Rigo mostmár tudom miért nem vagy egy konyhatündér
Ki mondta, hogy nem vagyok az?
Te ebben szoktál sütni?
Csak nagyon ritkan sulni
|
|
|
2006-06-06 17:48, bovi:
Igenis Bovi neni
|
|
|
2006-06-06 16:21, rigojanos:
-
Rigo mostmár tudom miért nem vagy egy konyhatündér
Te ebben szoktál sütni?
Bocs bovi.. 
|
|
|
Hol a fegyelem
Ez fözösdi hely
|
|