|
2006-02-21 19:22, ubuge:
-
Ez annyi, mint tunder a konyhaban
|
|
|
Nekem ebben az egészben a guggolós bor tetszik legjobban.
Jut eszömbe.
Rigókam!Vigyázz ám mostanában!Erre ne repüjjj,még véletlenű se mert nagy a madárinfulencia veszélye. 
|
|
|
2006-02-21 19:20, rigojanos:
-
Konyhatündér...
|
|
|
2006-02-21 19:19, ubuge:
Az, amit guggolas elott ittak meg?
|
|
|
2006-02-21 19:18, rigojanos:
-
Maga konyhatündér!
Tudja, milyen a guggolós bor?
|
|
|
2006-02-21 19:16, ubuge:
Guggolós bor illik hozzá.
Meg csokornyakkendo.
|
|
|
Rántott csirke panírozva:
A csirkét ki kell rántani a megszokott környezetéből, de úgy, hogy tollai szanaszét repüljenek, így nem kell kopasztással bajlódni. Nyakát lecsapni, majd állatorvosnak odaadni, a további pucolás/darabolás céljából (egyúttal megmondhatja, dáthás volt-e a madár). Csirke maradványait belevágni a panír alapanyagaiba (úgy szépen sorban), majd forró mangalicazsírban készre égetni. Félig nyers szalmapityókával, éretlen kovászosuborkával tálalni.
Guggolós bor illik hozzá.
|
|
|
2006-02-21 18:46, rigojanos:
Tedd nyilvánossá Rigóka, akkor nem kell egyenként irogatnom
Lizike, ment a 21. levél ))
|
|
|
2006-02-21 18:30, sycamore:
Bovikam ezugyben emailezhetsz nekem is, en megmondom Neked hogy kell
|
|
|
Bovinak meg azt üzenem,hogy hiába irja már a huszadik e-mailt nekem,akkor sem mondom el,hogy hogy kell kipanirozni a már kész rántott csirkét! 
|
|
|
A füstölt csülökből is sonka lesz a végén,ha megfőzted.Pláne,ha szép húsos csülköt kapsz nem?Csak ha igy hivod,hogy "füstölt csülök" igy jobban csorog a nyálatok mi?
Mérgemben,hogy a kákán is csomót találtatok nem főztem sem kolbászos,sem CSÜLKÖS bablevest.Elmentünk ebédelni.
|
|
|
A csipetkét nem szabad kifelejteni a bablevesből az a finom benne!
|
|
|
2006-02-21 13:15, Valeria:
-
Kolbasszal vagy fustolt csulokkel
-
Igy nem helyesebb:
Kolbasszal ES fustolt csulokkel

|
|
|
2006-02-21 11:46, sycamore:
-
A bablevest ma kolbásszal vagy sonkával csináljam?
-
Kolbasszal vagy fustolt csulokkel
|
|
|
A bablevest ma kolbásszal vagy sonkával csináljam?
|
|
|
Na látod bovi! Ez egy fogas kérdés!!!!
A receptet azért is titokban tartom 
|
|
|
2006-02-20 11:44, sycamore:
Rántott csirkét panirozok ma,
Olyat még nem ettem Lizike
Ha már kivan rántva, ujra panirozod 
|
|
|
Hogy ti mennyit tudtok a hasatokkal foglalkozni!Őrület!
Rántott csirkét panirozok ma,még nem tudom mivel esszük.Azt hiszem chips-szel meg uborkasalival.
|
|
|
Ma nincs husi nálunk
Kaisergemüse (brokoli, karfiol,s.répa,karalábé)Vajon párolva és fejenként 2 tükörtojás.
Férrj még nem tud a meglepiröl 
|
|
|
A mai menü:
Tejfeles csirkepaprikás nokedlival.
Holnapra tervezve:
Paprikás krumpli debreczeni kolbásszal.
A hét valamelyik napjára tervezve még:
z.borsóleve
szilvásgombóc.
Mindenkinek jó étvágyat kivánok!
|
|
|
1.) Kacsaaprólékleves harmadszor
2.) Kacsamaradék zsemlegombóccal + vöröskáposzta - szintén 3-ad-*
Elfogyott. Fogyókúra a jövö héten.
|
|
|
Ma nálunk nagyon "egészségtelen", de finom ebéd volt.
Friss hasaalja vékony csikokra vágva, ressre megsütve. Fött burgonya, savanyú uborka.
Holnap húsleves, marhabordábol a húshoz hozzávaló mártásokkal, féj csak paradicsom, én inkább gyümölcsmártást eszem.
Kivánok szép hétvéget minden idejárónak!!!
|
|
|
Mai ebéd (rövid, mert mindenkinek smakkolt): vajban párolt pisztráng, sóval borssal, citromlével ízesítve, melléje fokhagymakrém (ún. muzsgyé) és zöldpetrezselymes, vajas fött krumpli.
Mellékhatásokról tessék az orvosnál vagy patikusnál érdeklödni. 
|
|
|
" Bon courage " Bovi !
|
|
|
2006-02-16 16:01, hajnalkaszl:
-
Bovi, egy jól nevelt férj mindent megeszik !
Még dolgozom rajta
|
|
|
2006-02-16 13:47, bobe:
Böbice, igy is sok krumplit eszünk, ha rizs van, akkor nincs krumpli!
|
|
|
Szia Poe,
Csak volt, de bevallom, nem egészen 100% volt jól nevelt !
De azóta sem találtam ilyent !
Hajnalka
|
|
|
2006-02-16 16:01, hajnalkaszl:
Neked van ilyen Hajnalka? Hol szerezted?
_________________ poe
|
|
|
Bovi, egy jól nevelt férj mindent megeszik !
|
|
|
Fözzel krumplit hozza Bovi !
_________________ 
|
|