2019. július 16. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Család, szabadidő, érdekességek >> Mit főztünk ma? Mit főzzünk holnap?
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-31 09:59   
2005-12-30 22:14, domos:
Bovi, Te merre vagy , hogy igazi bivalyteljből készült sajtod van

Nem sajt kedves Domos, hanem Mozarella, azt hiszem ez inkább túró.

Németországban élek, ez a termék Olaszban készül: fattorje garofalo 52% zsirtartalommal.
_________________
üdv:bovi

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-31 09:51   
2005-12-30 19:06, Várady:
-
Inkább küldjünk Valériának a messzi távolba 1-2 tányérral.Biztosan örülni fog neki.

Nagyon szivesen megtenném, de az csak jövöre érne oda és addigra megromlik

 
 domos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-30 22:14   
2005-12-30 17:58, bovi:
-
Bovi, Te merre vagy , hogy igazi bivalyteljből készült sajtod van ?--eszembe jutott, hogy gyerekként , falun nyaraltam (erdélyben) és ott ittam utoljára bivalytejet-szerintem a világ legfinomabb itala )
-

 
 Várady  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-30 19:06   
Kedves Bovi a kocsonyát nem szabad kidobni mert az nagyon finom.Inkább küldjünk Valériának a messzi távolba 1-2 tányérral.Biztosan örülni fog neki.
 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-30 17:58   
Nálunk ma spenót volt tükörtojással
Vacsora nekem paradicsom valódi bivalytejböl készült mozarellával, bazsilikum.
Férj férfibulin van Nemtudom mit esznek, biztosan nem koplalnak.

Néha kell ilyen szegényes koszt is, hogy amikor finomság lesz, tudjuk értékelni

Kocsonnya van még karácsony elöttröl, de az már kinek kell

 
 Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-30 17:53   
2005-12-30 14:26, Várady:

Nagyon szeretem kedves Feri, legyszives tegyel el belole egy tanyerral. Megeszem a nyaron Nem fozok magamnak, mert egy tanyerral nem lehet, tobbre meg nincs erdeklodo.

 
 Várady  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-30 14:26   
Nagyon finom kocsonyát fözött a feleségem tegnap és most kénytelen voltam már enni mert inycsiklandózóan nézett rám!Mi szoktunk belefőzni egy kis erős paprikát is az ize miatt.Van még 5-6 tányér a verandán szivesen megkinálok bárkit aki szereti!
Most van a kocsonyafőzés szezonja lehet főzni aki szereti. Jóétvágyat hozzá!

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-30 14:21   
Paradicsomleves, rakottkrumpli, sárgarépasaláta, gyümölcsjoghurt
_________________
poe

 
 Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 23:06   
2005-12-29 22:32, stromfi:
-

475F rettenetesen meleg, az mar majdnem grillezes. A sutot nem szabad magasabbra venni mint 375 es, a csirkehus nagyon keves sutesi idot vesz igenybe. Csavard be foliaba, kb. 20 perc elmultaval szurd meg egy suto tuvel, es ha tiszta le folyik belole, akkor mar keszen van es meglatod, finom porhanyos lesz. Ha kivetted a sutobol meg egy 10 percet pihentetni kell.

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 22:37   
Én nem egyenként csavarom fóliába. Gyorsabb, takarékosabb és számomra finomabb, ha az egész sütőedényt fedem be vele, pár kanál vizet, levest vagy bort öntök alá. Ha a bőr rajta van, akkor zsíradék nem kell. Ugyanígy sütök minden más húst is.
_________________
poe

 
 stromfi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 22:32   
Hogy kell csirkemellet sutoben puhara sutni anelkul, hogy ne szaradjon ki a hus. En eddig mindig beszortam a melleket fuszerrel, lazan becsavartam oket alufoliaba, s kb. fel oran at a sutoben 475 fokon (USA) sutottem oket. Valahogy azonban nem igazan lett jo puha a hus. Mit kellene megvaltoztatnom? A hofokot? A sutesi idot?

A segitseget elore is koszonom.

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 19:07   
2005-12-29 13:29, Liz:
-
Eredmény= -10kg.

Nem mondod Liz!!
De ügyi vagy!
____________

 
 Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 16:04   
2005-12-29 14:48, rigojanos:
-
Tud valaki valami jo menüt koleszterin és kalóriacsökkentésre?

A fosztott libatoll is jo, nem hizlal
-

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 14:48   
2005-12-26 20:39, boots:

Tud valaki valami jo menüt koleszterin és kalóriacsökkentésre?
-

Szaraz kenyer es viz. De egy kanal romlott majonezzel naponta ketszer meg ezt is lehet semlegesiteni.

 
 Liz  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 13:29   
2005-12-29 10:25, espa:
-
Ugy tudom a zabpehely nagyon jó koleszterincsökkentő.
___________

Valami igazság van benne. Az elmult 5 hónapon keresztül zabpelyhet reggelizek, ebédre egy gyümölcs saláta. (narancs, alma, banán, földieper, meg amilyen gyümöcs éppen van) Vacsora normálisan, egy tenyér nagyságú hús, (újjak nélül) valami körítés, meg zöld salátábol, amennyi csak belém fér.
Eredmény= -10kg.
Az újévben megnézetem majd véremnek zsírtartalmát is, hogy van-e igazság a teóriában.

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-29 10:25   
Ugy tudom a zabpehely nagyon jó koleszterincsökkentő. A következőképpen ajánlom:

5 dkg zapbpehely egy kávéskanál fahéjjal vizben/tejben felmelegitve és persze édesitővel/fruktózzal édesitve.
A fahéj cukorcsökkentő.

Azt hiszem egy svéd kutatást olvastam ezzel kapcsolatban éppen a napokban.
Persze hosszútávon van csak hatása, dehát a koleszterin is hosszú időn keresztül ment fel ugye

A Horváth Ilonka szakácskönyvről:
Az eredetit soha többet nem tudják kiadni, mert lejárt a jog. Ez amit most lehet kapni (én is ezt vettem meg a fiamnak) annak a kicsit változtatott kiadása, merthogy az eredeti kiadásához nincs joguk.

Én is sajnálom, habár azt hiszem a fiamnak megfelel. És én nem dobtam ki a régit, pedig cafatkban lógnak a lapok
_________________

 
 dido  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 20:56   
2005-12-26 20:39, boots:

Tud valaki valami jo menüt koleszterin és kalóriacsökkentésre?

-

Egyen minél gyakrabban halat, hogy változatosabbá tegye étrendjét! Nemcsak azért, mert finom, hanem azért is, mert a hal értékes táplálék. Magas értékű fehérjetartalma mellett jódot és értékes halolajat is biztosít a szervezet számára. Aki "koleszterintudatosan" szeretne táplálkozni, ügyelnie kell arra, hogy kevés állati eredetű zsiradékot és minél több növényi eredetűt fogyasszon. Nemcsak a sárgarépa, hanem a brokkoli is gazdag A- vitaminban, zsírban oldódó, azaz a szervezet csak akkor tudja értékesíteni, ha zsírral kombináljuk, például csíraolaj- dresszinggel locsoljuk meg a salátát. A csírahatóanyagokkal együtt az E- vitamin nemcsak a káros oxidációtól védi a zsírsavakat, hanem fontos hatást gyakorol szervezetünkre is.



SPENÓTOS LAZACTÁL VADRIZZSEL
Hozzávalók 2 személy részére: 50 dkg spenót, 1 fej vöröshagyma, 2 paradicsom, 20 dkg lazacfilé, 1 evőkanál citromlé, fél kávéskanál jódozott só, bors, curry, 2 evőkanál csíraolaj, 10 dkg vadrizs, ˝ kávéskanál jódozott só
A megmosott, lecsepegtetett spenótot csíkokra, a hagymát kockákra vágjuk. A paradicsomot forró vízbe merítjük, héját lehúzzuk, és cikkekre vágjuk.
A darabokra vágott halfilét citromlével meglocsoljuk, jódozott sóval megszórjuk. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a csíraolajat, megpároljuk benne a halat, majd kivéve melegen tartjuk.
A hagymát a forró olajban megpároljuk, hozzáadjuk a spenótot és a paradicsomot, állandó keverés mellett közepes hőmérsékleten 3–5 percig pároljuk. Jódozott sóval, borssal, curryvel fűszerezzük, majd hozzátesszük a halat. Sós vízben elkészített vadrizzsel tálaljuk.
TIPP: a citromlétől a hal nem esik szét, a spenótot pedig mangolddal is helyettesíthetjük.
Adagonként: 1942 kJ- t (462 kcal)
FŰSZERES TÚRÓKRÉM
Hozzávalók 4 személy részére: 1 csokor metélőhagyma, 1 csokor petrezselyem, 1- 1 csokor kapor és turbolya, 25 dkg sovány túró, 4 evőkanál csíraolaj, 1 evőkanál citromlé, ˝ kávéskanál jódozott só, bors, csipet cukor
A fűszereket megmossuk, lecsepegtetjük, szárukat levágjuk, majd felaprítjuk. A túrót
a csíraolajjal és a citromlével simára keverjük, majd belekeverjük a fűszereket. Jódozott sóval, borssal és cukorral ízesítjük.
Személyenként kb. 25 dkg zöldséget tisztítsunk meg, és vágjunk darabokra! A legjobb a sárgarépa, az édeskömény, a paprika, és a cukkini.
Fóliás krumpli: személyenként 2 db burgonyát hámozzunk meg, 10 percig főzzük, majd vágjuk nagyobb darabokra! Kenjük meg csíraolajjal, csavarjuk alufóliába, és sütőben kb. 30 percig süssük!
Adagonként: 593 kJ, azaz 143 kcal.
BROKKOLI- PARADICSOM SALÁTA PECORINO SAJTTAL
Hozzávalók 2 személy részére: 50 dkg brokkoli, 25 dkg koktélparadicsom, 30 g pecorino sajt (olasz keménysajt).
A dresszinghez: 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fél kávéskanál mustár, 2 evőkanál balzsamecet, fél kávéskanál jódozott só, bors, 2 evőkanál csíraolaj, 1 evőkanál finomra vágott metélőhagyma, 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
A megtisztított brokkolit rózsáira szedjük, vízben fedő alatt 5 percig pároljuk, majd lehűtjük. A koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk, a sajtot vékonyra gyaluljuk.
A salátadresszinghez a vöröshagymát kockákra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük, és
a többi hozzávalóval együtt összekeverjük, majd ízesítjük. A brokkolit és a paradicsomokat tálba helyezzük, elkeverjük a salátadresszinggel, megszórjuk a sajttal.
Adagonként: 977 kJ, azaz 234 kcal.

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 20:47   
2005-12-26 20:39, boots:
Tud valaki valami jo menüt koleszterin és kalóriacsökkentésre?

ajánlanám a böjtös szendvicset: két vékony szelet pirítós között egy harmadik


_________________
poe

 
 boots  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 20:39   
Nálunk volt minden: cannellone (? toltott teszta), aszalt szilvaval toltott pulykamell, sonkaval toltott gombafejek, sonkaval betekert csirkemell sajttal toltve, torta, tobbfele sutemeny, es nem maradhatott el a szabolcsi toltott kaposzta sem bejglivel. Ha valakinek nem jutott, szoljon, szivesen kuldok belole.

B-)

Tud valaki valami jo menüt koleszterin és kalóriacsökkentésre?

 
 Em  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 19:49   
Ma és holnap semmit nem fözök.
Családom elment sízni egy pár napra és én ha reánézek az ételre már akkor is rosszul érzem megam a sok ünnepi ennivalotol.
Esetleg oda teszek egy kis káposzta levest föni.
Az jo a fogyokúrára és gyomorra.
_________________
Em

 
 OMGI  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 19:08   
Egy-két napi szünet után ünnepi "leszállóágban" idejutottam én is. Végigcsodáltam a remekeiteket, majdnem gyomorrontást kaptam a rengeteg finomságtól, miután teli bendôre olvastam el mindezt

Nálunk az étkezôasztalon már 22-én kezdtek az ünnepi menûk. Akkor két házaspár vendégünk volt (többen nem férünk el az étkezôasztal mellé ). Rétegesen töltött, mangalica-szalonnával tûzdelt pulykamell volt a fôétek (amihez a zsemlyéket Bp-rôl hoztam!),fôtt pergô rizs, hagymás-zelleres karácsonyi krumlisalátával (itt van viszont kiflikrumpli , párolt fehér-/lilakáposzta, erdeigombából készült majonézes saláta.
Desszertnek ízlés szerinti kávé, beiglik, zserbó, apró dióskorong. Elôétek nem volt, -hogyne akkor nem bírnak a vendégek megbírkózni a töbivel!

Szenteste kettesben nagy élvezettel leengedtünk a torkincánkon hazai ízû, átpaszírozott halászlét (csak én ízesítettem, mindenféle kocka meg egyebek nélkül), halszeletnek -sajnos- lazacot tettünk bele.
Második fogásnak kirúgtunk a hámból, mert süllôt sütöttem ki sörbundában (az ötletet Rzsikétôl loptam!) és a fenti salátaféléket ettük hozzá. (ez a halféle árban megegyezik a marhabélszínnel)
Sütikre már alig tudtunk nézni.

Tegnap nálunk csend volt, "csupán" egy kedves barátunk járt itt a szokásos vasárnapi közös kévézásra. Ebédre a korábbi madárból készült levest és két megmaradt töltöttcici-szeletét ettük meg, most kruplipürével.

Ma ismét barátokkal ültünk asztalhoz, most a fent említett szárnyas combjaiból pecsenyét, (aszalt szilvával, mézes húslével kenegetve, ropogós pirosra sütve)különbözô garnirunggal, és a salátakészletet párolt zöldborsóval és tejszínes célklával kiegészitve igyekeztünk elpusztítani.

Ja, és utóételnek töltöttkáposzta is volt

Ugye nem is kell mondanom, hogy a következô néhány napra is van még mit ennünk!
Szerintem még újévre is van néhány betevô falatunk.

A szerencse az, hogy kint az erkélyen -10 fok körül szaladgál a higany, így nem kell annyi hely a hûtôkben.

Remélem, ha eddig valaki éhes volt, most már az olvasástól is jól lakott!!!



 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 17:03   
2005-12-26 16:51, poe:

Ilyen ravasz vagyok ám már én is

Ma nálunk is zsemlegombóc volt a Lidel-töl. Nekem ez még finomabb, mint a két "neves" márka. Nagyon fincsi volt a szarvasraguhoz és szintén fagyasztott almás-vöröskáposzta. Ez kivételesen ma Iglo volt, mivel az kockákban van lefagysztva és kivetek belöle keveset is.

Tegnap a mi kacsánkat darabokra vágva sütöttem, ilyen finom már rég nem volt. Minden szelet környes-körül piros!!!

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 16:51   
bovi 2005-12-26 16:31

Nem Bovi, nem volt sok munka, mert kihasználtam a kész-és félkész dolgok nagy választékát.
A zsemlegombóc a Pfanni cégtől tökéletes, egyesével kis zacskókba csomagolva, mindössze meg kell főzni, ami 10 perc. A kétféle mártás Maggi készítmény, kettőt kínáltak 1 árban és még egy szilikon habverőt ajándékba, hát nem lehetett otthagyni. A spárga üvegből került elő. Az almás vöröskáposzta fagyasztott termék, csak meg kellett melegíteni egy kanál kacsazsíron. A többi dolog is szinte készen volt. Csak a kacsát sütöttem magam, de azt is csak locsolgatni kellett a sütőben. A krumpligömbök előfőzöttek, 2 perc alatt szép pirosak lettek. Legtöbb munkám a szép tálalással volt, de azt meg élvezettel csináltam.
A kevés munka azért fontos, hogy ne a konyhában töltsem az időt, hanem a vendégekkel, és ne fáradtan, borzasan, zsírosan
Régebben nem így csináltam, szerettem mindent házilag előállítani, ki is maradtam az ünnep legszebb részéből. Mostanában már csak annyi időt töltök a konyhában, amennyit feltétlenül muszáj.
_________________
poe

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 16:31   
2005-12-26 12:05, poe:

Poe, képet nem csináltál erröl a csodálatos tálalásrol?
A munkát nem irigylem, amit végeztél, de ez igy van, ha az ember megy, akkor jönnek is vendégek!
Valamikor nagy vendégjárás volt a házunkban, néha mentünk mi, de közel sem annyit, mint jöttek.

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 12:05   
Végre hozzájutok, hogy leírjam a karácsony esti menüt. Vendégeink voltak, egy házaspár, akiknél tavaly is, mint minden második évben csodálatos ételsort kaptunk. Szóval nekem is mindig ki kell tennem m agamért, már csak a betyárbecsület miatt is
Szóval
- aperitif: Zwack Unicum
- hideg előétel: sós kekszekre halmozott fetakrém (joghurttal lazítva, kevéske metélőhagymával bolondítva, apró piros retek felével koronázva) illetve borsos májpástétommal (peperpaté savanyú uborkaszelettel a tetején) a kétféle négyzetek sakktáblaszerűen egy szögletes tálcára elhelyezve.
- meleg előétel: pármai sonkába tekert főtt spárga fehérboros-petrezselymes sajtmártással, jégsaláta és fetával töltött paprika körítéssel (teufli )
- főétel: egészben sült ropogós kacsa almával és naranccsal töltve, mellé kerek sültkrumplik, zsemlegombóc, vörösboros mártás, amibe kis narancslé is került, párolt vöröskáposzta, barackkompót
- utóétel: 8 féle saj 6 féle gyümölccsel
- feketekávé
- desszert: karamellfagylalttorta, bejgli, aprósütemények

Különleges világnap volt, minden pont időben lett kész és pont jó volt!

Tegnap persze maradékot ettünk, mára kivettem a mélyhűtőből a töltöttkáposztát. De legalább naponta kétszer megyünk sétálni

_________________
poe

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 10:24   
Asszony tervez, férj végez:
Mégis fözöm a betervezett szarvasragut, zsemlegombóccal, almás vöröskáposztával.
A kacsamaradék holnapra is eláll

Igy van ez nálunk nöknél, mi tudunk alkalmazkodni

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 08:58   
2005-12-26 08:54, hunor:

Miert kitolas?

Èrtsd az ellenkezöjét, mert nem a kedvenc szórakozásom a fözés, akkor is, ha nem illik ezt bevallani!

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 08:54   
2005-12-26 08:50, bovi:
-

Micsoda kitolás

-

Miert kitolas?

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-26 08:50   
Na, hogy sikerült az ünnepi menü???

Most nem tudom, hogy rossz volt e, vagy öregszünk, de nekünk ma nem kell fözni, annyi a maradék!! (Sült kacsa)

Micsoda kitolás


_________________
üdv:bovi

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2005-12-23 16:18   
2005-12-22 19:07, espa:

Ezt nem ugy kalapalni kell?

 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó