|
Kerestmamám, nagyon izzletés tormamártás és tormalevest készitett. Sajnos már nem tudom öt megkérdezni hogy, hogy készitette. Talán tudja valaki a receptét. Várom a válaszotokat ide:...
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1408&forum=27
|
|
|
2005-01-19 05:11, Valeria:
-
A husost ontsd le egy kis tejfolos paprikas szafttal es meglatod milyen finom, nem kell kirantani.
-
Ki Fogom probalni,koszonom az otletet:)
|
|
|
Ma gulyásleves és után lekvárosbukta lesz az ebéd.
Ez utóbbit én nem szeretem, de nem vész kárba, mivel befagyasztom ami marad és párom eszegeti, amikor olyanja van
Holnapra töltöttcsirke van beütemezve. Ö azt is nagyon szereti!
Hogy én mit eszem, az majd kiderül, mivel a napi 20 dkg fogyás, még nincs lezárva.
Van még 3 hetem, hogy a legkedvesebb füdöruhám ne feszüljön rajtam.
Tudom, ez a lefogyás nem lesz tartós, mert ott enni fogok normálisan.
Ha erröl a szabiról megjövünk, akkor lesz 5 hónapom fogyni a következöig
Persze 50 kg már nem lehetek, de 60 is megtenné 
|
|
|
A husost ontsd le egy kis tejfolos paprikas szafttal es meglatod milyen finom, nem kell kirantani.
|
|
|
Hehe,en nem szamolom a kaloriakat..50 kilo vagyok:DD
Igaz szules elott csak 46 voltam:D
Mindegy,ha nem hat nem..pedig finom..eddig meg mindenki dicserte:D
De nem rossz otlet a sutoben atmelegites sem..de akkor egesz mas az izvilag.
|
|
|
2005-01-18 21:45, zitazita:
-
Lekváros barátfülét ettem ma hugomnál.
Azt nem kerek, de tojasos nokedlit azt igen!!!
|
|
|
Lekváros barátfülét ettem ma hugomnál.
_________________ :zita
|
|
|
Maradék nokedli a legnagyobb ritkaság nálunk. Sajnos.
|
|
|
én ma tojásos nokedlit eszikéltem
férjemnek valami currys-csirkés cuccot csináltam, amit én nem szeretek, így "rá voltam kényszerülve", hogy felhasználjam a legutóbbi csirkepörkölt-akcióból megmaradt saját szaggatású galuskámat
ezek az egyszerü ételek néha ízletesebbek minden másnál....
|
|
|
Ma, elfelejtettem ételt vigyek a munkába, igy kényszerülve voltam a kolegákkal a McDonáld-ba menni. Sajnos még nagyon sántikálok, az inszakadás miatt, igy két kolegámmal el kocsikáztunk a legközelebbi "vendéglöben". Evés közben az otthoni Lucskoskáposzta levesemre gondoltam . Megfogadtam magamnak hogy ezt lesz most már az utolso "zabálás" az Amekai "gourmé" vendéglöben.
|
|
|
2005-01-18 14:22, Valeria:
En biztos, hogy nem rantanam ki!
Èn sem, mivel a panázs egy kalóriabomba!
|
|
|
2005-01-18 13:57, barabera:
-
Miert kell kirantani? Nem ugyanolyan jo csak atmelegiteni a sutoben, hiszen mar minden meg van fozve benne! En biztos, hogy nem rantanam ki!
|
|
|
Ma rántot hal lesz az ebéd zöldség körettel
és krumpli pürével.Készitek finom salátát de részemre a zöldség a fontos.
Deszertnek készitettem citrom krémet tejszinhabbal.
_________________ Em
|
|
|
hehe..az a valaki csak nem azert nem orul,mert nincs hus?:)
Csinalj neki husos palacsintat..en mindig keszitek extra palit,aztan fozok daralt husbol egy porkoltet,amit aztan spagetti szosszal gazdagitok.Ebbol teszek a palacsintara,ket szelet behajtom(hogy ne folyyon ki)majd feltekerem es paniroZom(liszt,tojas,zsemlemorzsa)vegul pedig kisutom..Majonezzel,tartar martassal finom..Bepanirozva le is fagyaszthatod,majd csak felhasznalaskor sutni kell..Gyumolcsoset is keszitek ugyanigy..a mweggyes hasonlit a retesre..Szinten lehet elore lefagyasztrani,ki sem kell engedni,csak fagyosan bele a forro olajba es aranybarnara sutni..
|
|
|
Nàllunk ma "husi" mentes nap lesz: Zöldpaszuly leves (a paszuly sajàt termés a méhhütöböl ) és palacsinta kinek mi tetszik töltelékkel (mert a gyerekek mogyorokrémmel szeretik én turoval de az nincs Belgiumban , igy valoszinüleg lekvàros lesz ...)
Màr tudom, hogy 1 személy nem fog örülni neki, viszont a gyerekeknek kedvenc napjuk lesz.
|
|
|
2005-01-17 11:19, Zuloaga
Aranyos vagy!
|
|
|
2005-01-17 11:19, Zuloaga:
-
Most nem tudom, hogy öregszel-e és hülyülsz (ahogy nagy-nagybátyám mondta), vagy bölcsülsz. Esetleg utóbbi keretében érted el a szórakozott prof. stádiumát. Minden esetre visszhangzott nálunk a ház a nevetéstöl. 
|
|
|
2005-01-17 11:19, Zuloaga:

|
|
|
Ez most történt egy perce. Mint egy őrült, rohantam ki a konyhába, mert égett szagot éreztem és nálam ez gyakori jelenség.
Akkor vettem észre, hogy nem is főzök.
(A szag valamelyik szomszédtól jött.)
|
|
|
En is szoktam huslevet tortelinivel talalni,s had adjak egy otletet,bar lehet hogy ismered mar.En mindig keszitek melle sajtos ropogost.egy sutolemezre reszelt mozzarellaval elkevert parmezansajtbol kis halmokat rakok,kisse tavol egymastol,mert szetterul es egybe sul ha kozel rakod.szoval addig sutom,mig rozsaszinre nem sul,akkor hagyom kihuln a sutolemezen,majd tanyerra szedem.Nagyon finom ez a ropogos sajt ostya a leveshez,probald egyszer ki:)
Amugy szoktam serpenyoben is sutni,de akkor sendvicsnek(kenyer,ra francia salata,tetejere sult sajt:))
|
|
|
Bolognai vasarnapi ebed.
A levesem mar kesz van ,mar csak a tortelliniket kell belefoznom.,mint masodiknak ;fott marhahust keszitek hideg zold martassal,utanna ananasz,es a vegen nem maradhat ki a fekete kave.
|
|
|
Igen a gyerekek es a ferjek sokmindenben hasonlitanak:))Pl egyik sem akarja megenni a fozeleket,spenotot:))de lehetne meg sorolni..ugye?:))
|
|
|
2005-01-15 08:16, bovi:
Nagyon helyes! 1-2-3, hányig lehet menni
_____
Visszafele szamolunk
|
|
|
2005-01-15 14:56, barabera:
hogy a ferjem ne morogjon a fozelekert:D
Látom, nemcsak nekem van gondom a fözelékkel
Nem hiszik a férfiak, hogy csak javukat akarjuk!
|
|
|
Nalunk ma cukorborso leves lesz,kis filezett felkockazott csibe mellel,masodiknak tarka babbol tejfolos fozelek,de csinalok egy kis fasirozottat is,hogy a ferjem ne morogjon a fozelekert:D
|
|
|
Igaz Poe, igy sokkal jobb es szebb is. En is igy csinalom. 
|
|
|
Valeria 2005-01-13 20:56
2005-01-13 17:18, kaytee:
-
Csoben sult = besamel szosszal leontve es sutoben sutve. -
Így igaz de én azért még reszelt sajttal is meghintem. Szebb is, jobb is 
|
|
|
2005-01-15 06:43, fellegvar:
Szamoljuk a kaloriakat
Nagyon helyes! 1-2-3, hányig lehet menni
|
|
|
Ma zoldsegleves es rakott kaposzta lesz az ebed . Desszert nincs ... Szamoljuk a kaloriakat 
|
|
|
2005-01-13 17:18, kaytee:
-
Csoben sult = besamel szosszal leontve es sutoben sutve. -
|
|