|
2004-12-20 18:25, elckerlyck:
szerintem az nem piritos
2004-12-20 05:05, rigojanos:
-
Itt van a bizonyitek, hogy nemcsak pizzaevesre hasznalom a konyhamat Nehany lepest kihagytam a sorozatbol, a titkos recept diszkreten valo kezelese erdekeben
-
A pasztát stoppolom, a pirítós lehet másé.
|
|
|
remelem a rigojanos ma is foz, nalam ures a huto boltba menni meg nincs kedvem
na megyek nezem Ellen-t
|
2004-12-20 17:05, houstontx:
-
A piskota ugyis jobb. 
|
|
|
2004-12-20 10:53, andi_usa:
az jo lenne ha lenne benne csiiiz....de sajnos csak egy kis piskotateszta ami fel lett oltoztetve
|
|
|
2004-12-20 11:36, Zuloaga:
-
Ilyet még én is tudok csinálni! (Nem nagy kunszt! )
-
Attol függ, mi rajta a szosz. Ö csinálta-e egyedül vagy valamelyik cég helyette. A napokban mikor csináltam a kész husgombocokhoz az europai Knorr spaghetti szoszt (por alakban jön), férjem megjegyezte milyen finom! Mondtam neki, nem tudok rájönni mivel füszerezik pl. a Vincze's Spaghetti étteremben (ahol sorba állnak az emberek még mindig) de nekem az nem izlett és nem izlett az sem amit lányunk barátja készitett, ugyanolyan ize volt. Viszont a mai napig is emlegetem a Dicenzo étteremben ettet, sajnos azok becsuktak mikor meghalt az idös mama, a fiatalok nem vezették tovább. Emlékszem arra is borzalommal, amit Las Vegasban a Riviera hotel olasz éttermében ettem, agyon volt füszerezve, ott hagytam. Lehet olaszt is elrontani. 
|
|
|
Ezek a ferfiak milyen ünneprontok miert lenne olyan hihetetlen hogy Rigojanos föz.? Szep, ugyes, okos, van keze, laba tehat fözni es kell tudjon nem olyan kunszt az. 
|
|
|
-
Hamisítvány! Ezt kimásoltad valahonnan, vagy öt évvel ezelőtti képek, amikor valaki fogta a kezed főzés közben! Hol a tegnapi újság a képekről???

|
|
|
Ilyet még én is tudok csinálni! (Nem nagy kunszt! )
|
|
|
2004-12-20 05:46, houstontx:
-
Small Cheesecake with strawberries and blueberries?
|
|
|
elhivhattal volna ebedre,minden nagyon jol nez ki, ugyanis ma csak egy kis nyalanksagra jutott ido, egesz nap zarakat szereltem az ajtokra
|
2004-12-19 22:07, Pompéry Berlin:
-
Én eddig férfinak képzeltem houstontx-t, bár ... a fényképek alapján meginogtam.
-
Én férfinek néztem azok után amiket irt az Ebay vételeinél, szögpisztoly, kompresszor. 
|
|
|
-
Füszert sem árulsz el a receptedböl?
|
|
|
2004-12-19 22:21, Pompéry Berlin:
-
Engem insprirált a leirásod valami exotikusat fözni. Sertés szeleteket fagyasztottam ki (4 kis rövid karaj), abbol lett az uj receptem. 3 gerezd fokhagyma megtörve, hirtelen kétoldalon megsütve aztán 1 kanál thymian por, 1 kanál curry és 8 aprora vágott füge, 1 dl extra dry California Sherry, so és bors, kis viz mikor elpárolgott a dinsztelésnél a sherry. Megkostoltam, nagyon izlett, de mondom megvárom mit szol férjem aki kritikus, pláne ha szokatlan vacsora van. Nagyon izlett neki!! Volt hozzá kelbimbo a gözölö gépben (steamer) készitve és rizs. California Rosét (fröccsöt) ittunk hozzá.
A fügét el akartam másra használni mert nem izlett, most néztem meg, made in Turkey, török. Eddig karikában mindig a görögöt vettem, ezentul is azt fogom ezek szerint. Az itteni fügét zacskoban árulják, az puha, nem olyan mint a fügefüzér. De igy hussal elment ez a török.
Desszertnek majd lessz Mini Eclair a Sam's Clubbol:
|
|
|
2004-12-20 04:30, houstontx:
-
Köszönöm a pontos magyarázatot, elöször is gratulálok édesanyád csodás munkájához! Csodálom, aki ilyet tud!
Itt Kaliforniában az ember ismeri az enchiladat, salsa-t (lányom egy idöben mindig vetetett velem frissen készitettet Tostito chippel, meg volt pontosan mondva nekem, milyen fajta). Aztán jött nála a Gyro korszak, aztán a Sushi.
A Lasagne mindig a kedvence maradt, de csak az, amit én készitek.
|
|
|
Itt van a bizonyitek, hogy nemcsak pizzaevesre hasznalom a konyhamat Nehany lepest kihagytam a sorozatbol, a titkos recept diszkreten valo kezelese erdekeben

|
|
|
hozzavalok :
andi: jo szemed van
most mar nagyon kivancsi vagyok a rigojanos foztjere , az olasz konyha a masik nagy kedvencem
|
|
|
Én már második napja nem főzök. Ebéd kimarad - helyspórolás végett.
Tegnap karácsonyi vacsorára voltunk hivatalosak. ...
folytatás itt:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=362&forum=23&4644
|
|
|
2004-12-19 21:17, rigojanos:
-
Honnan tudod, hogy férjei vannak és nem feleségei? Én eddig férfinak képzeltem houstontx-t, bár ... a fényképek alapján meginogtam. 
|
|
|
2004-12-18 20:43, houstontx:
-
Szép a magyar teritö a tányér alatt, meglepett az étel mennyiség, a kétfajta alkoholos nedüs üveg plussz még sör is pohárban! Viszont az ételeket mexikoinak nézem, nem magyaros hussal töltött palacsinta. Enchilada? A kis tálban az biztos salsa.
A kicirádázott lime imponzáns, régen nem jutott eszembe igy ételt disziteni, a citromokat szoktam, de ha sietek csak szeletelve van. 
|
|
|
2004-12-19 21:26, poesje:
-
Mar elo van keszitve a napi sajto
Amugy a killer spagetti specialitasom lesz. A valtozatossag kedveert, mert mult heten minden nap rantott hus volt.
|
|
|
rigojanos 2004-12-19 21:22
Csak szolok elore a szkeptikusoknak
a mai újságot, mint bizonyítékot ne feledd
Mi lesz a menü?
_________________ poe
|
|
|
Csak szolok elore a szkeptikusoknak, hogy ma fozni fogok, es van fenykepezo is nalam
|
|
|
-
jo etvagyat kivanok magamnak, nalam ez van ma ebedre
Ez a terulj-terulj asztalkam neked van egyedul? Vagy 15 gyereked van es 3 ferjed?
|
|
|
Ez igen!!!
Nem azért a 20 fillérért, de leirhattad volna, hogy mik ezek a finomságok, sokkal jobban izlene nekünk is, ha tudjuk mit eszünk
Vagy, nem hivtál meg bennünket
|
|
|
Poesje!
Nálunk a datolyát ilyen formában is lehet venni,én ezt használom a kuglófhoz, magok csak a legritkább esetben vannak ilyen csomagolásban, ami 250 g és 0.85 euroba kerül az én "Közért"-emben. A konyhakéssel könnyü kis darabokra vágni.
-
Nem sokat tudok Rólad. Netán másodállásban éttermed van? 
|
|
|
-
Ez igen! Különleges alkalom volt, vagy mindig ilyen jól néz ki nálad egy szombati ebéd?
|
|
|
En szeretm a tofut,foleg sutve:)Elore befuszerezem sutes elott jo nehany oraval(so,bors,fokhagyma,stb izles szerint)aztan a huttobe varja a vacsi idot..Akkor olajban kisutom es francia salataval friss kenyerrel eszem:))Mivel par orat all a fuszerekkel igy cseppet sem iztelen..Meg a kislanyom is szereti:))
|
|
|
2004-12-18 20:06, poesje:
-
Engem a MON buzditott házi savanyukáposzta készitésre és szaloncukorra is.
Nálunk minden üzletben kaphato a datolya minden formában, de itt terem Délkaliforniában.
|
|