2019. március 25. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Család, szabadidő, érdekességek >> Mit főztünk ma? Mit főzzünk holnap?
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 19:04   
2004-12-02 18:46, poesje:

Van pár megjegyzésem ehhez a képhez:

1. A fekete macska vészjósló
2. Mindjárt annyi a sütinek!
3. Nálunk ez egyszerűen Ferdinánd.
De nagyon nagyon finom. A nővérem a mestere
_________________

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 18:56   
Tévedsz Rigó, ö a bizonyíték, hogy a fotó nem egy virtuális szakácskönyvböl való
_________________
poe

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 18:54   
2004-12-02 18:46, poesje:
-
ime az eredmény

Latom azonnal akadt ra erdeklodo is

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 18:46   
Ma mégsem bukta készült, hanem diós csiga - igaz kicsit másképp, mint a lentebb beírt recept, ime az eredmény:



ez nálunk Ferdinánd rózsa néven szerepel

_________________
poe

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 18:28   
2004-12-02 17:51, Pompéry Berlin:
-
2004-12-02 07:38, espa:
-
espa,

mindez földrajzilag hol zajlik?
---------
Még Mo-n, de mindjárt ismételjük Norvégiában
_________________

 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 17:54   
2004-12-01 17:23, zitazita:
-
Aligha tartom elképzelhetőnek, hogy a megadott mennyiségből 4 x tepsinyi x 1újnyi kijön. Vagy nem 4x, vagy nem tespinyi, vagy nem 1újj.

Dupla lisztmennyiségből készítettem hol 8, hol 10 rudat, tepsi nagyságúra nyújtva. Mindig vékonyabbra nyújtottam (4-5mm) és mindig szétment ...

De nem tamáskodom, inkább kipróbálom. Ha netán most sem sikerülne, akkor már előre belátom, hogy erre a műfajra alkalmatlan vagyok és nem kíséreletezem tovább. Vagyis adok egy utolsó sanszot a karácsonynak.

 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 17:51   
2004-12-02 07:38, espa:
-
espa,

mindez földrajzilag hol zajlik?

 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 07:38   
2004-12-02 01:57, Valeria:
-----------------
Köszi Valéria, igaz, hogy tegnap reggelre kellett, de jó lesz a tanácsod Norvégiában, mert ott jön a következő adag sütése.
(Celsiusban)

Egy mákosat rögtön megkóstoltunk, ugy másfél percig tartott egy rúd ) a többit meg egy szemvillanás alatt lefagyasztottam, mert tolvajlás veszélye állt fenn.

_________________

 
 Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 01:57   
2004-11-30 22:08, espa:
-
Reggelre mondja meg valaki lécci, hogy hány fokon süssem a beiglit!

Köszi.


- Ha fahrenheit akkor 375F tiz percig utana levenni 350F-re es azon kell befejezni.

Ha Celzius akkor 200C tiz percig utana 175 - 180 amig megsul.


 
 Valeria  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-02 00:32   
Kaytee:

Itt vehetsz daralatlan makot. A kavedaralodban ledaralhatod.

http://www.shopnatural.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=4266&qts=nextag&qtk=4266

 
 OMGI  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 21:02   
2004-12-01 14:33, rigojanos:
-



Áttegyem?

 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 19:31   
2004-12-01 19:17, rigojanos:
-

És mire vársz?

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 19:17   
2004-12-01 18:08, ubuge:
-
Arra, hogy még mindig várjuk a beigért fotókat.

Ma pl annak a maradekat ebedeltem, amit tegnap este foztem. Es le is fenykepeztem, csak le kell tolteni


 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 18:28   
En azt hiszem ezeket a szep fotokat printelem es teszem az asztalra karacsonykor. Iden ugyanis nincs mak nem lesz bejgli hála a ..... . Majd lesz kalacs esetleg zserbo,no meg safranyos finomsag. Köszönöm a szep felveteleket minden fotora oda fogom irni ki sutötte Meg is kostolnam de sajnos nem lehet.
 
 kaytee  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 18:26   
Elszántam magam. Jövő héten én is bejglizek. Jómagam útálom a diót, mák meg itt nincs, de azt is.
Ezért még soha életemben nem sütöttem bejglit.
Most is csak férjemnek, fiaméknak és a közelebbi szomszédoknak akarok kedveskedni vele.
Addig csak irjátok a jótanácsokat és tapasztalatokat, pliiiz

 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 18:08   
2004-12-01 17:48, rigojanos:
-

Arra, hogy még mindig várjuk a beigért fotókat.

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 17:48   
2004-12-01 17:43, ubuge:
-
Ezek szerint főzni készülsz?

Mire celzol?


 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 17:43   
2004-12-01 17:30, rigojanos:
-

Buktaval dicserd a napot.
-

Ezek szerint főzni készülsz?

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 17:38   
2004-12-01 17:23, zitazita:

akkora ,mint egy gáztepsi mérete,

kinek mekkora a gáztüzhelye?

Mi már mindig oválisra nyujtottuk a beiglit, most ha gömbölyü lenne, pont 32 cm az átméröje. Ezt azért tudom ilyen pontosan, mivel a Tuper lapon nyújtom, amin nem ragad oda, lisztezni sem kell és azon vannak mércék.
Judit nem fog kirepedni, mert 1 dkg élesztö nem hajtsa fel!
Eddig én 3-al késztiettem, ennyi mennyiséget. Szerintem sok a töltelék és a mi szájizünknek sok a cokor! Most már tudom, hogy jövöre ehhez tartom magam.

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 17:30   
2004-12-01 14:59, poesje:
-
holnapra hamis gulyásleves lesz utána bukta (ha nem akkor én buktam )


Buktaval dicserd a napot.


 
 zitazita  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 17:23   
Judit!

Nem fogod elrontani,újjnyi vastag legyen,akkora ,mint egy gáztepsi mérete,abból 4 db.,sőt,még vékonyabb,pont gáztepsi méret.
Arra vigyázz,amikor kened,ne szakítsd el a tésztát,
Langyos,kenhető legyen a töltelék,de ne is follyon.
érezni fogod,ja ,és a széleire ne kenjél,pontosan úgy kell kinézni,mint a képen a bovié.
_________________
:zita

 
 OMGI  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 17:19   
Az idén még nem fogtam hozzá, de a tavalyi bájglik jók lesznek mintának???




 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 16:24   
2004-12-01 15:15, zitazita:
-
Nekem még nem volt olyan kisérletem, amely során ki ne repedt volna a beigli. Ezért azt hiszem, hogy valami máson múlik, ami sose szerepel a leírásokban.
Pl. hány mm-ere kell nyújtani a tésztát, másszóval a kinyújtott lepény hányszor hány centi?
Milyen sűrűre kell föltekerni, vagyis hány réteges a csiga (keresztmetszet)?

Már csak ez a hibalehetőség jut eszembe, amin múlhatna a dolog. Kérek sürgős választ, mielőtt a bombabiztos zitaféle receptet is felrobbantom.

 
 zitazita  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 15:15   
Bovi! Espa!

Nagyon ügyes kislyányok vagytok,férjhezmehettek újból.
Igen,be kell fóliázni és jó ötlet a fagyasztás is.
Minél több rétegben kened a tetejét,annál márványosabb,
_________________
:zita

 
 gvirag  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 15:14   
Hatszáz fokon két perc alatt lánggal ég. Lehet hívni a tűzoltókat! Mire kijönnek addigra kész.

További jótanács: elektromos tüzeket vízzel oltani veszélyes!

 
 Zuloaga  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 15:00   
2004-12-01 14:43, rigojanos:
-
A 600 fokot sikerult letesztelni valakinek?

-
szerintem az nem ebbe a topicba tartozik ...

 
 poe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 14:59   
mai menü: kolbászos, krumplis tarhonya jégsalátával

holnapra hamis gulyásleves lesz utána bukta (ha nem akkor én buktam )
_________________
poe

 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 14:45   
2004-12-01 14:43, rigojanos:
-

Van egy olyan érzésem, hogy az rád vár. Hátha a füsttel a kutyát is kikergetheted: ha a világból nem is, legalább az utcából.

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 14:43   
A 600 fokot sikerult letesztelni valakinek?

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-12-01 14:33   
2004-12-01 13:25, OMGI:
-
Idepakolom a sütôbeli képet.

Ez a kep bimbi "foldunk es univerzumunk" topikjaba is illene.

 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó