2019. április 19. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Család, szabadidő, érdekességek >> Mit főztünk ma? Mit főzzünk holnap?
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-19 20:34   
Bovikam koszonom a receptet, mar lemasoltames kitettem a hutore mert az lesz jovo heten. Finomnak latszik............
_________________

 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-19 17:18   
- Tejszines gombaleves
- Vegyessaláta
- Hirtelen báránysült angolosan*

* Nem volt szándékolt, de nehezen tudom megítélni, hogy mikor nyers, mikor mídium és mikortól cipőtalp. (Utóbbi gyártásában széleskörű tapasztalattal rendelkezem.)

A kifőzde kosztosai mukk nélkül megették. Nem volt sok választásuk.

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-19 17:04   
Szuzi, remélem megtaláltad a Saurbraten recepjét?
Németröl forditottam szabadon, bizom abban, hogy érthetö.
_________________
üdv:bovi

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-17 22:58   
2004-05-17 08:22, bovi:
-
Tegnap nagyon jól éltünk:
Savanyú marhasült (Sauerbraten) németes gombóccal, almás vöröskáposzta. Ez egy kimondottan német koszt
-
Én tegnap ismét használtam a forgato grillirozo gépet egész csirkét sütöttem, mivel párom megjegyezte, rég nem használtam! De mindig ha a Sam's Clubba megy hoz onnan, mert az izét nagyon szereti és nagyok! Most utoljára nem volt s kellett volna várnia amig ujakat készitenek, ami nem neki valo, ö türelmetlen. Én is vöröskáposztát készitettem hozzá (köménymagosan) de hozzá nem Knödel volt, hanem krumplipüré.

Nem felejtettem el az emeleten Seymore-t sem, vittem neki fel hust és csontokat, imádja az én föztömet. Mikor lent volt, mindig ült a konhyaszönyegen és onnan nézte a magasan tartott gépet, neki az volt a kedvenc "TV müsöra"!

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-17 19:02   
2004-05-17 14:17, nyanyabandi:
-
Bovikam leirnad a kesziteset? Mi mindenfele etelt szeretunk amihez gomboc tartozik..........
Holnap beirom a receptet a recept rovatba, ma már nincs idöm, hétfö asszonynap az az este

 
 szigy  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-17 15:10   
2004-05-17 14:35, Pompéry Berlin:
-
Pláne célzás nélkül. És ha nem talál?

 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-17 14:35   
2004-05-17 08:22, bovi:
-
Ma reggel nem méredkeztem
-
Helyes! Úgy sem vezet semmire.

Zsófi tegnap említette egyik barátnőjét, aki dühében kivágta a mérleget a 4. emeleti ablakból. Megértem. Mégis meggondolandó. Először is sok mérleget emészt, ami költséges, másrészt nem hiszek benne, hogy ez lenne az eredményre vezető megoldás.

A grízes tészta sem kimondottan diétás. Jól teszed, ha nem eszel belőle. Annyira nem ínycsiklandó, hogy érdemes lenne miatti mérlegekkel dobálódzni.

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-17 14:17   
Bovikam leirnad a kesziteset? Mi mindenfele etelt szeretunk amihez gomboc tartozik..........
_________________

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-17 08:22   
Tegnap nagyon jól éltünk:
Savanyú marhasült (Sauerbraten) németes gombóccal, almás vöröskáposzta. Ez egy kimondottan német koszt, de én nagyon szeretem, a férjem kevésbé, mert savanyú. Elötte leves és utána tiramizú mousse.
Ma reggel nem méredkeztem
Mára valami tésztaféle, talán grizes, ezt a párom szereti (én csak a kompótot eszem) és karalábé leves.

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-17 01:13   
Mar 3 napja nem foztem. Penteken a fesztivalon gorog etelt ettunk, szombaton a ferj elment es ismet onnan hozott vacsoraravalot,- mama meg egy restaurantba ettunk, a ferj valami borjut articsokaval/ utalom a borjut/ en megkivantam a majat, becsi modra keszitve es az a tudatlan szakacs zoldpaprikat es ecetet, ECETET,-is ontott bele......hat nem sokat ettem belole.........ezek utan arra lennek kivancsi hogy a becsi modra keszitett maj valoban savanyu izu?..........
_________________

 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-15 23:26   
Mai ebéd:
marinált bárányfilé hirtelen kisütve foghagymás sárgarépa-tejszin-fehérbor*-szószban, hozzá rozmaringos krumpli.

* Tudom, bárányhoz vörösbor illik, de talán bocsánatos bün. Nem ez volt a baj.

Nagy hiba volt egyáltalán ebédelni. 15.00-ra meg voltunk híva egy 60. szülnappal egybekötött búcsu-összejövetelre. Férjem volt évfolyamtársa (török) 40 év Berlin után hazaköltözik Isztambulba. Régi életétől válva, az újra felkészülve búcsúzott ma barátaitól (kb. 60-80 ember gyerekestül). Ajándék helyett büféhozzájárulást kért. A sokféleség lenyűgöző volt.

Szerintem annyi maradt, hogy egy hét alatt sem tudnak a háziak megbírkózni vele. Talán holnap vissza kellene menni morzsára. Akkor talán több lehetőség kínálkozna a beszélgetésre, mert az ma szinte lehetetlen volt.

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-15 14:05   
Tegnap megettem a magam gyro-jat a fesztivalon sot a ferjem szerint onnan kellene ebedet hozatnunk ha mar ugysem tudunk kirandulni menni,-akkora tomeg volt este 6-kor hogy egyetlen fesztivalon nem lattam ennyit es aranylag milyen kicsike templom.........az amerikaiak hamar kiszurjak hogy hol foznek jol,-erre aztan senki sem sajnalja a penzt,-ENNI,-jokat,-sokat......es azt is kitalalta mindenki hogy csak a hazai orszagbol jovo ember fozi jol. Itt a restaurantokban sok helyen van magyar gulyas,-mar kostoltam, nem rossz de meg csak nem is hasonlit,-hatalmas huskockak barnas szoszban,-es meg szerecsendio is van benne, meg piritott liszt,-igy ismertette a teve fozomusora is......csak lestem,-mar tudom hogy miert sokszorositottak a munkatarsaim a valakinek vitt gulyasreceptet es nehany napon belul kozoltek hogy megcsinaltak es hogy milyen finom........hat en is igy ereztem a gyroval csak itt es igy keszitik, mas helyen nem erdemes enni pedig itt mindenhol aruljak,-kulfoldon is ha helyi etelt eszunk akkor csak kisebb ettermekbe megyunk ahol a helyieknek foznek...........az az igazi, eredeti..........
_________________

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 20:04   
2004-05-14 19:56, rigojanos:
-
A tzatzikit kanallal tudom enni, de utana persze 2 napig nem tudom kinyitni a szamat, csak ha olyannal beszelek, aki szinten tzatzikit kanalazott
-
Az is van lepakolva a Trader Joe's-nál és azt is szoktam venni mert én is imádom.

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 19:56   
En is nagyon szeretem a gorog kajat. A tzatzikit kanallal tudom enni, de utana persze 2 napig nem tudom kinyitni a szamat, csak ha olyannal beszelek, aki szinten tzatzikit kanalazott

 
 bovi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 19:49   
Szuzi, mi is nagyon szeretjük a görög kosztot. Ha kinn eszünk leginkább görög vagy kinaihoz megyünk. Van egy halételük, a tányáron többféle hal, nem jut most eszembe a neve, de isteni Van rajta lachs, garnella, calamare és még egy számomra ismeretlen fehérhusú, hasonlit a süllöhöz.
Most 20-án lemegyünk pár napra Freiburgba, ott csak restaurantokban fogunk enni, már elöre fenem a fogam

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 18:45   
Kedves Szuzi,

görög fesztiválon itt még sose voltam, de van egy görög étterem a szomszéd városkában amit most a fiu vezet tovább és csodás ételei vannak! Ott ettem jo süteményt is. Nekem van itthon Greek seasoning is amit minden supermarket árul itt, de konzervben lepakolt töltött szöllölevél is mindenütt kaphato. Ha a Trader Joes's-ba megyek ha van mindig veszek lepakolt görög salátát is.



 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 18:19   
Too Funny
 
 optimista  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 16:02   
2004-05-14 15:25, bobe:
-
Remelem Szuzi meghiv a gorog fesztivalra es ott tele etet a borzalmas kajakkal amiket a gorogok ossze konyvasztgatnak es jol "FELRAZZA" 87 eves gyomrodat !Ezert a kepert ez a koszoneti "JO" kivansagom neked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 15:25   
Ez is optimistanak lesz mindazokert amiket olvasgattam

 
 nyanyabandi  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 13:53   
Ma nem fozok mert este a gorog fesztivalon vacsorazunk.........a ferjem ezt varja minden evben, fel van irva a naptaraban nehogy elfelejtsuk......egy gorog templom rendezi,-tancolnak,-zenelnek es foleg sutnek foznek........legalabb ezer ember rohanja meg oket, ebbol csak a fele gorog vagy annyi sem. Az en kedvencem a gyro mert igy soha sehol nem csinaljak,-sot eloszor azt hittem hogy ez nem is az az etel........a ferjem a szuvlakit szereti, a lanyom az atheni csirket,-es hatarozottan jo piros boruk van................a sutemenyek nem izlenek mert mezes, ragacsos de a csalad azert is odavan. itt amerikaban nagyon sok a nepek fesztivalja,-minegyikre elmegyunk mindig,-a magyarron is voltunk de iden nem megyek mar,-az etel ehetetlen vacak, utoljara a toltottkaposzta tolteleke fovetlen volt,-es volt pofajuk mar nem emlekszem hogy egy dollar otvenet vagy kettot kerni egy vacak vekony lekvaros palacsintaert, ami 30 centbol boven megvan...........de meg gondot sem forditanak ra hogy jo legyen mint mas fesztivaloknal,- a lenyeg az hogy adjanak belole el minel tobbet..........
_________________

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 10:55   
Hallo szigy!

Rendben van. De a felreertesek elkerulese erdekeben hozzateszem - nem szallhatott el, ilyen technikailag sem lehetseges /marmint, hogy egyszer megjelenik a sajat neved alatt, egyszer nem/, hanem csupan egy magyarazat lehet: nem vetted eszre.

Udv,

Hunor

 
 szigy  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 10:49   
2004-05-14 08:25, hunor:
-
Kedves Hunor!

Igazad van, valóban elszállhatott valamiért.
Fogadd a jobbom!

Üdv: szigy

 
 szigy  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 10:46   
2004-05-14 02:38, andi_usa:
-
Kedves Andrea!

Nem a receptről van szó, hanem a tojást cikiző szövegre adott válaszról.
Lényege: nem a rántotta a menedék, hanem ez az ősi dili két tizenéves srác leleménye abból az időből, amikor még nem ismerték itthon a drága amerikai mintájú sültkrumplit, hanem öneszűleg készítettek maguknak majdnem ugyanolyat, azonban, mivel még nem volt hozzá célszerszám, késsel hasogatták fel.
És, Andrea, lelkem, benne van, hogy a főzőkanállal lehetőleg NE pancsoljuk rántottává! Ez nagyon fontos. És a sajt? Meg a tejföl? Az kutya?

Két kamasz (akkor még nem találták fel a tinit) receptje ez, és félévszázados.
Múzeumi érték, illik megbecsülni.

Szeretettel: szigy

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 08:25   
2004-05-14 02:15, szigy:
-

Hallo Szigy!

Andi_usa megvalaszolta mar Neked, vagyis hogy nem toroltem semmit, de en is reagalok - alapvetoen a MON allando tagjainal nagyon ritkan fordul elo torles, es akkor is - minden esetben - ertesitem elozetesen az illetot, egyeztettek vele (amelyek automatikusan torlesre kerulnek uj tagoktol - hirdeteseket, allaskeresesek, tamogataskeresesek, aktualpolitika, stb.). Ennel gyakrabban elofordul viszont offolas miatt mas topikba koltoztetes (altalaban errol is kuldok ertesitest, de nem mindig, hiszen az illeto olvassa az egesz forumot, akkor eszreveszi az uj topikban is). Ugyanakkor arra is volt pelda, hogy valaki korabban az uzenet szora kattintva atirta sajat uzenetet, illetve nem talalta, nem emlekezett, hogy milyen topikba irta. Ezekre erdemes odafigyelni.

A nem szenvedhetsz kifejezes nem helytallo.

Udv,

Hunor

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 02:38   
Kedves szigy,

mit törült volna ki Hunor? A Te tojás recepted itt van, lejjebb!

szigy módosítás | válasz erre | profil | 2004-05-13 11:10

Elég sok, ifjú hímek evőkészségére számítandó krumplit meghámozunk, és hosszanti irányban, nem vastagra szeleteljük, miáltal gusztusos és elég nagy cikkek állnak elő. Nagy lábosban viszonylag kevés olajat vagy más ilyesmit forrósítunk, közben gyorsan reszelünk egy nagy adag sajtot, és előkészítünk egy-két pohár tejfölt, valamint néhány tojást. Személyenként kb. egyet, de ha van étvágyunk több is megfelel.
Amikor az olaj vagy ilyesmi már hangosan követeli a munkát, elkezdjük beleszórni a krumplit. Azért kell a nagy lábos, mert nem veszünk ki belőle semmit. Főzőkanállal segítjük az egyenletes pirulást. Amikor a krumpli maqjdnem teljesen kész, akkor megsózzuk, a tojásokat gyorsan megtörjük a lábos szélén, és - lehetőleg csak a tartalmukat - a lábosba csusszantjuk. Egy főzőkanállal segítünk a tojásnak, de nem annyira, hogy az egész okvetlenül rántotta legyen. Mielőtt megsülne, rászórjuk a sajtot, amikor az megolvad, a tetejére öntjük a rengeteg tejfölt.
Ezzel kész, lehet megenni. A szükséges idő legfeljebb negyedóra.
A művet 10-15 éves kor fölött szinte bárki képes létrehozni. Nagyon jó íze van, kenyér sem kell hozzá, hogy ne hízzunk kövérebbre a kelleténél.
-



 
 szigy  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-14 02:15   
2004-05-13 22:22, andi_usa:
-
Nem tudom, már megint mi történhetett, de a webcenzor még a tojásmentegetést is kitörülte. Mi lehet ebben a szemérem- és illemsértő?

Mondd meg, Hunor, ha nem szenvedhetsz, de ne csináld ezt, nagyon komcsiszagú! Nem azért mondom, hogy bántsalak, de vagyok annyira vén, hogy esetleges következményektől akkor se tartsak, ha lehetnének. Sőt, én alig harmincasan is elküldtem már mind a mai, mind az akkori kormányt egyenként is, együtt is oda, ahova valók.
Akkor kihallgattak belügyék. Megkérdezték, miért tettem. Megmondtam, és ebben maradtunk.

Akikkel beszélek, már magánlistán is megvannak. Most dönthetsz, cenzúrázol-e semmiért, vagy elfogadod, hogy van egérutam.

Szia!

 
 andi_usa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-13 22:22   
Kaytee,

én is nagyon jot nevettem a fözési leiráson! Sok férfi a tojást látja ételmegoldásnak! Ha nincs idö fözésre és éhes, az ö ötlete mindig a rántotta! Legnagyobb ijedelme mindig, hogy ki ne foggyon a tojás a házban és csak akkor nyugodt, ha legalább 2 tucat van itthon.

Halványan emlékszem mit müvelt az én férjem kezdetben mikor még jet lag alatt voltam és ö fözött, vett olyan marha hus szeleteket amik géppel megdolgozva (felpuhitva) jönnek, azokat kisütötte, felnyitott egy zöldség konzervet és megmelegitette! A másik furcsa étel amire emlékszem az ö rakott krumplija volt amire tett paradicsom szeleteket a tetejére és megszorta a Chervil füszerrel amit én aztán számüztem a házbol. Elneveztem mexikoi lábszag füszernek!



 
 espa  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-13 21:50   
Kedves Kaytee!
Annyira nevettem, hogy attól féltem a szomszéd bekopog! Nagyon jó humorral adtad elő! És nagyon igaz.

Köszi! Mára (ha későn is), de meg volt a gyógyitó kacagás.


 
 kaytee  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-13 19:52   
Ez neked kezdő férfiak recept?
Első férjem a következő vacsoraételt találta fel:

Végy apró kockákra vágott fagyasztott krumplit. Ha nincs, fagyasztott hasábburgonya is megteszi.
Ezt kevés olajban, középmeleg főzőlapon, serpenyőben addig hagyod magára, amig feleséged jelbeszéddel nem igéri meg, hogy költözik, illetve csemetéid éhezésre hivatkozva nem forditják fel a lakást és esznek meg sutyiban egy gallon fagylaltot a mélyhütőből.
Közben csukott szemekkel hallgass Deep Purple-t fülhallgatón.
Mikor ráunsz erre, kész a krumpli. Annyi tojást ráütsz, amennyi a háznál van, megkavarod. Ami ekkor kiugrik a serpenyőből, az kiugrott, a többit elsózod, elnevezed tojásoskrumplinak és felszólitod a családtagokat, hogy nyomás a vályúhoz.
Ha ezt a receptet még háromszor előadod, mielőtt gyermekeid elérik a nagykorúságot, minden ismerősük hallani fog arról, hogy a papa milyen finomat szokott mindig főzni.

 
 szigy  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-05-13 11:10   
Elég sok, ifjú hímek evőkészségére számítandó krumplit meghámozunk, és hosszanti irányban, nem vastagra szeleteljük, miáltal gusztusos és elég nagy cikkek állnak elő. Nagy lábosban viszonylag kevés olajat vagy más ilyesmit forrósítunk, közben gyorsan reszelünk egy nagy adag sajtot, és előkészítünk egy-két pohár tejfölt, valamint néhány tojást. Személyenként kb. egyet, de ha van étvágyunk több is megfelel.
Amikor az olaj vagy ilyesmi már hangosan követeli a munkát, elkezdjük beleszórni a krumplit. Azért kell a nagy lábos, mert nem veszünk ki belőle semmit. Főzőkanállal segítjük az egyenletes pirulást. Amikor a krumpli maqjdnem teljesen kész, akkor megsózzuk, a tojásokat gyorsan megtörjük a lábos szélén, és - lehetőleg csak a tartalmukat - a lábosba csusszantjuk. Egy főzőkanállal segítünk a tojásnak, de nem annyira, hogy az egész okvetlenül rántotta legyen. Mielőtt megsülne, rászórjuk a sajtot, amikor az megolvad, a tetejére öntjük a rengeteg tejfölt.
Ezzel kész, lehet megenni. A szükséges idő legfeljebb negyedóra.
A művet 10-15 éves kor fölött szinte bárki képes létrehozni. Nagyon jó íze van, kenyér sem kell hozzá, hogy ne hízzunk kövérebbre a kelleténél.

 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó